Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 95 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Studii de afaceri în Regatul Unit 2023

95 MBA Programe în Studii de afaceri în Regatul Unit 2023

overview

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

read_more

filters

  • MBA
  • Regatul Unit
  • Studii de afaceri
fields_of_study
  • Studii de afaceri (95)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format