Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 504 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Studii de afaceri în Statele Unite ale Americii 2023

504 MBA Programe în Studii de afaceri în Statele Unite ale Americii 2023

overview

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

read_more

filters

  • MBA
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii de afaceri
fields_of_study
  • Studii de afaceri (504)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study