Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Studii de Drept în Statele Unite ale Americii 2023

6 MBA Programe în Studii de Drept în Statele Unite ale Americii 2023

overview

Un MBA în Drept în SUA este un program de studiu care oferă o combinație unică de afaceri și educație de drept. Primind baze complexe în drept sau și în afaceri, studenții sunt echipați cu abilitatea de a vedea lucrurile din diferite unghiuri, o abilitate de este foarte apreciată în lumea globală din ziua de azi.

Pe parcursul unui MBA în Drept în SUA studenții vor urma mai întâi cursuri în subiecte de bază iar apoi vor fi încurajați să aleagă dintr-o varietate mai largă de clase. Aceste subiecte pot include Drept Internațional, Drept Internațional de Afaceri, Legislație Fiscală, Legislație Imobiliară, Antreprenoriat sau Finanțe. Acest antrenament multidisciplinar îi va pregăti pe studenți pe cât de efectiv posibil pentru provocările la care vor trebui să facă față în timul vieții lor profesionale. Cu un MBA în Drept în SUA studenții pot găsi locuri de muncă în domenii precum guvernare publică, consultare, practică legală sau investiții bancare.

Vrei să primești o educație prestigioasă la una din universitățile de top din lume? Nu ezita și aplică pentru un MBA în Drept în SUA. Aruncă o privire la programele listate mai jos și alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine!

read_more

filters

  • MBA
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii de Drept
fields_of_study
  • Studii de Drept (6)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format