Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Studii de Management în Joplin, Statele Unite ale Americii 2023/2024

1 MBA Programe în Studii de Management în Joplin, Statele Unite ale Americii 2023/2024

Prezentare generală

Joplin este un oraș situat în statul Missouri numit dupa un preot care a fost fondatorul Bisericii Metodiste. Înafară de a avea un cartier școli de renume, orașul găzduiește cele două instituții de învățământ superior care oferă programe de teologie și de sănătate, printre altele.

Studenții care doresc să lucreze în management organizatoric ar putea obține avantaje din urmarea unui MBA în Management. Cursurile la acest program de masterat pot include contabilitate, marketing, dreptul afacerilor, logistică, comunicare, rezolvarea conflictelor, etică, conducere și relații publice.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii de Management
Domenii de studiu
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport
  • Studii de administrație
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu