Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Studii de marketing în Republica Cehă 2023

3 MBA Programe în Studii de marketing în Republica Cehă 2023

overview

Un MBA în Marketing este un curs de studiu avansat care este de obicei urmat pentru a propulsa carierele în domeniul de Marketing și Publicitate. În funcție de curriculum-ul instituției educaționale, studenții au posibilitatea de a urma cursuri de cercetare de piață, comunicare corporativă și de retail și strategii de marketing în mass-media socială.

Republica Cehă are un învățământ universitar bazat pe bine-stabilit și cercetare. Acest lucru a făcut de învățare INI Praga unul din curriculum respectat 's în Europa, deoarece cultivă spiritul de creativitate și inovare în rândul studenților.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

read_more

filters

  • MBA
  • Studii de marketing
fields_of_study
  • Studii de marketing (3)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format