Keystone logo

32 MBA Programe în Studii de marketing în Statele Unite ale Americii pentru 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii de marketing
Domenii de studiu
 • Studii de marketing (32)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  MBA Programe în Studii de marketing

  Marketing-ul interconectează cercetarea, reclamele la produse, dezvoltarea produselor, PR și strategii de concentrare, toate în același timp, astfel devenind un domeniu cheie pentru multe companii din toate colțurile lumii. Un MBA în Marketing în SUA îți va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a-ți asuma poziții executive în marketing oriunde în lume, în diferite industrii.

  Studenții la un program MBA în Marketing în SUA vor trece prin cercetare de bază, strategii de marketing și comportamentul consumatorului. Totuși, zona cea mai importantă de concentrare e înțelegerea marketing-ului din ziua de azi. Un MBA în Marketing în SUA te va învăța așadar totul despre marketing internațional, procesul luării de decizii, aspectele politice, economice și culturale care afectează procesul de marketing internațional. Toate acestea le vei primi la unele dintre cele mai bune universități din lume.

  Dacă vrei o diplomă prestigioasă care îți va deschide o lume de oportunități, atunci aplică pentru un MBA în Marketing în SUA. Aruncă o privire la opțiunile de mai jos și alege-o pe cea mai bună!