Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Studii de mediu în Emiratele Arabe Unite 2023

1 MBA Programe în Studii de mediu în Emiratele Arabe Unite 2023

overview

Obietivele unui program de studiu al mediului includ găsirea unor metode de creștere a eficienței energetice, de a minimaliza poluarea, de a crește conștientizarea problemelor de mediu și de a încuraja utilizarea energiei alternative. Accentul principal pentru studenți este de a învăța cum să evalueze și să rezolve probleme legate de mediu.

Emiratele Arabe Unite este o federație din șapte emirate în partea de est a Peninsulei Arabe, la intrarea în Golful Persic. O mare parte a forței de muncă în Emiratele Arabe Unite sunt expatriați străini -, prin urmare, al țării 's machiaj populației fiind atât de diversă, cu cetățenii Emiratelor Arabe Unite fiind o minoritate în propria lor țară.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

read_more

filters

  • MBA
  • Emiratele Arabe Unite
  • Studii de mediu
fields_of_study
  • Studii de mediu (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format