Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 60 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Studii economice în Statele Unite ale Americii 2023

60 MBA Programe în Studii economice în Statele Unite ale Americii 2023

Prezentare generală

MBA (Masterat în Administrarea Afacerilor) se numără printre cele mai prestigioase calificări. Un MBA în Economie în SUA, pe de altă parte, nu e doar un titlu prestigios. Un MBA în Economie în SUA te va echipa cu unele dintre cele mai dorite calități din branșa executivă - inovație, determinare și perspectivă globală. În plus îți va lărgi oportunitățile de angajare atât în sectorul privat cât și în cel public.

În timp ce vei studia la una din cel mai bune universități din lume vei primi o educație practică ce se concentrează pe afaceri globale și probleme economice actuale. Clasele tale vor include cursuri în econometrică, micro- și macroeconomie, economie internațională sau management financiar. Totuși, vei avea mereu posibilitatea de a te specializa într-un domeniu care ți se pare cel mai interesant.

Dacă vrei o educație complexă și prestigioasă și să îți mărești oportunitățile profesionale în același timp, nu ezita și aplică pentru un MBA în Economie în SUA! Aruncă o privire la opțiunile de mai jos și contactează școala ta preferată chiar azi!

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii economice
Domenii de studiu
  • Studii economice (60)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu