Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Suedia 2023/2024

1 MBA Programe în Suedia 2023/2024

Prezentare generală

Un MBA în Suedia oferă o experienţă de afaceri globală de afaceri, care combină cu inovaţia. Aflaţi abordarea suedeză a durabilităţii, cu un MBA în Suedia, care a realizat primul Premiu Capitala europeană verde în 2010.

MBA în Suedia vă va pregăti pentru locul piaţa mondială, cu programe de la nivel internaţional orientate. Veţi avea o fundatie solida de afaceri, care include aplicarea practică a teoriilor de afaceri şi metodologia. Cu un MBA în Suedia va avea, de asemenea, o înţelegere a temelor actuale, în durabilitatea şi dezvoltarea afacerilor, si veti invata sa gandeasca strategic în procesul decizional. Un MBA în Suedia, vă va învăţa cum să analizeze şi să gândească critic pentru a dezvolta soluţii durabile.

Dă-ţi un avantaj competitiv, cu un MBA în Suedia. Sau pentru profesioniştii din domeniul afacerilor curente care doresc să se extindă cariera lor, MBA în Suedia oferă Executive programe de MBA, de asemenea. Ia că următorul pas în cariera ta de parcurgerea MBA diverse programe de Suedia de mai jos!

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
Domenii de studiu
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport Studii de administrație
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu