Keystone logo

8 MBA Programe în Turcia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)
  • Modă (1)
  • Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Turcia

Turcia este un membru al G-20 economiilor majore, situat la graniţa dintre Europa şi Asia, creând un amestec unic de culturi est şi vest. Este o locaţie ideală pentru mulţi studenţi internaţionali care caută un MBA în Turcia.

Diverse programe pentru un MBA din Turcia va da abilităţile necesare de afaceri cum ar fi versatilitatea, iniţiativa de organizare, comportament etic, şi de conducere. Ei au, de asemenea, necesită aplicarea în practică a teoriilor şi metodologiilor de afaceri învăţate în timpul de cursuri. Profesorii de la aceste instituţii notabile sunt adeptul să răspundă la schimbările rapide de astăzi 's economiei globale, şi vor ghida elevii lor prin cap, începe în abordarea acestor provocări aceeaşi. Elevii care urmăresc un MBA în Turcia, va obţine o fundaţie solidă în afaceri prin cursuri examinarea marketing, finanţe, contabilitate, management, şi etica. Cu fracţiune de normă şi cu normă întreagă de programe, elevii au opţiuni atunci când vine vorba de a lua un MBA în Turcia.

Defilaţi prin programele de mai jos şi pentru a găsi MBA în Turcia, pe care îl căutaţi!