Keystone logo

4 MBA Programe în Ungaria pentru 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

MBA Programe în Ungaria

Ungaria are o experienţă de dezvoltare rapidă şi o economie puternică în ultimele decenii, aducând de afaceri şi multe oportunităţi de educaţie în ţară. Ungaria are o istorie lungă de învăţământ superior şi a instituţiilor academice sunt de top. Elevii care urmăresc un MBA in Ungaria se vor bucura de orasele moderne, facilităţi excelente, cultura bogată, şi peisaje pitoreşti.

Cu un MBA în Ungaria, elevii au posibilitatea de a explora multe domenii de afaceri. MBA în Ungaria, elevii pot explora subiecte în cursuri, cum ar fi economie de conducere, management financiar, dreptul afacerilor, teoria organizaţională şi de comportament, de marketing, management strategic şi, printre multe altele. Studentii ce urmeaza si MBA, în Ungaria vor invata cum teoria de afaceri care se aplică la practicile reale de afaceri lume şi vor să înveţe să gândească critic şi strategic.

În cazul în care un MBA in Ungaria sunete de interes pentru tine, apoi să ia o privire prin optiunile de mai jos şi pentru a găsi programul pe care îl căutaţi!