Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Miskolc, Ungaria 2023/2024

1 MBA Programe în Miskolc, Ungaria 2023/2024

Prezentare generală

Miskolc este un oras industrial din nord-vestul Ungariei, care joaca acasa, la aproximativ 167.000 de locuitori. Aceasta este a patra cea mai mare din țară și are o mână de instituții în proximitate.

O țară fără ieșire la mare în regiunea Europei Centrale cu maghiară ca limbă oficială. Matematică din țară și abordarea stiinta sunt remarcabile. Acesta casele primul din lume Institutul de Tehnologie. Este aici că primul motor cu aburi din Europa a fost construit din nou în 1722.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
Domenii de studiu
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport Studii de administrație
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe