Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Învățământ la Distanță Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Davie, Statele Unite ale Americii 2023

11 Învățământ la Distanță MBA Programe în Davie, Statele Unite ale Americii 2023

overview

Orașul de Davie, Florida, are o populație de aproape 100.000. Ea are o universitate de stat și 7 alte universități și colegii din regiune locală.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Învățarea online sau la distanță se referă la utilizarea mijloacelor electronice și a tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) în educație. Cu învățarea online, se poate accesa educația în orice moment și din orice locație cu o conexiune la internet disponibilă.

read_more

filters

  • MBA
  • Statele Unite ale Americii
  • Davie
  • Învățământ la Distanță
fields_of_study
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie
  • Sport
  • Studii de administrație
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format