Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Ashland, Statele Unite ale Americii 2023/2024

2 MBA Programe în Ashland, Statele Unite ale Americii 2023/2024

Prezentare generală

Cu atât colegii și universități publice și private, Ashland are o multime de instituțiile de învățământ pentru a alege de la. Acestea variază de la Universitatea de Stat Morehead, Kentucky Christian University, Universitatea Marshall și Universitatea din Ohio.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Statele Unite ale Americii
Domenii de studiu
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport Studii de administrație
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe