Keystone logo

4 MBA Programe în Vietnam pentru 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

MBA Programe în Vietnam

Vietnam a cunoscut o dezvoltare rapidă şi creşterea economică, desen profesionişti şi studenţi din toată lumea să investească şi să studieze în această ţară din Asia frumoasă. Oameni de valoare Vietnam culturii lor bogată şi sunt în mod tradiţional prietenos şi deschis, primitor pentru cei care aleg Vietnam pentru educaţia lor de absolvent. În Vietnam, educaţia este foarte respectat şi acest lucru a contribuit la mai multe programe de top-notch pentru un MBA în Vietnam.

MBA în Vietnam programe sunt structurate pentru a examina de afaceri atât din punct de vedere din Asia şi la nivel mondial. Elevii care urmăresc un MBA în Vietnam experienţa curriculum care să le permită să devină bine-rotunjite profesionişti prin învăţarea toate aspectele legate de afaceri, inclusiv marketing, economie, management, leadership, finanţe, şi de resurse umane. MBA în cadrul programelor Vietnam preda elevilor abilităţile necesare pentru o carieră în piaţa globală competitivă în cazul în care este esenţial pentru a putea sa gandeasca strategic de a rezolva problemele de afaceri.

Aveţi posibilitatea să defilaţi prin opţiunile de mai jos pentru a găsi programul de MBA în Vietnam care se potriveşte cel mai bine nevoilor si intereselor dumneavoastra. Puteţi găsi de învăţământ pe care le-au fost căutaţi!