Keystone logo

4 MBA Programe în Studii de afaceri Relații cu clienții 2024

Filtre

Filtre

 • Studii de afaceri
 • Relații cu clienții
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (4)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MBA Programe în Studii de afaceri Relații cu clienții

  Relațiile cu clienții se referă la strategiile pe care companiile le folosesc pentru a comunica și a menține o relație pozitivă cu clienții lor. Scopul relațiilor cu clienții este de a construi relații pe termen lung între companie și clienții săi.

  O diplomă în Relații cu Clienții vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a reuși în rolurile de servicii și management cu clienții. Veți învăța cum să dezvoltați relații eficiente cu clienții și să gestionați contactul cu clienții. În plus, veți dobândi o înțelegere a comportamentului consumatorilor, a strategiilor de marketing, a relațiilor publice, a operațiunilor de casierie și multe altele.

  Cu o diplomă în Relații cu clienții, puteți urma o varietate de căi de carieră, cum ar fi manager de marketing sau reprezentant al serviciului pentru clienți. De asemenea, s-ar putea să te trezești lucrând pentru agenții guvernamentale sau organizații non-profit, unde abilitățile tale pot fi puse în practică ajutându-i pe alții. Indiferent unde vei ajunge să lucrezi după absolvire, a avea o diplomă în Relații cu clienții îți va oferi instrumentele necesare pentru a reuși în orice rol orientat către clienți.