Universități în

Informații detaliate despre diferite locații de studiu

Faceți click pe linkurile de mai jos pentru a citi despre studiul în diferite țări. Noi vă vom oferi informații generale despre țări și vă vom spune mai multe despre sistemele locale de învățământ superior, taxele de școlarizare, forma anului academic, posibilitățile de studiu pentru studenții internaționali și multe altele. Veți găsi și câteva sfaturi utile și informații practice legate de asigurări de sănătate, vize de student și costurile de trai.

Studii de Afaceri Oriunde în Lume

Ce sunt Studiile de Afaceri?
Studiul afacerilor este o disciplină academică ce ofră un amestec complet de contabilitate, marketing, finanțe și studii de organizare sau de administrare. Masteratele în Administrarea Afacerilor, sau MBA, sunt programe cheie de studiu în cadrul disciplinei Studiilor de Afaceri. Programele de Studii de Afaceri sunt adesea mai specializate, concentrându-se pe o sub-disciplină sau pe un domeniu al afacerilor precum Relații de Muncă, Marketing, Antreprenoriat, Informatica Afacerilor, Comerț Internațional, Management Strategic de Risc, Finanțe și nu numai. Programele de Studii de Afaceri sunt oferite la universități și școli de afaceri pentru studenții internaționali din întreaga lume.

Care sunt beneficiile studierii afacerilor în străinătate?
Studiul afacerilor în străinătate poate aduce o perspectivă transversală sau interculturală valoroasă experienței academice. Mulți studenți aleg în fiecare an să aplice la școli de afaceri din alte țări datorită reputației internaționale ale școlii și a clasificării bune. Studenții care doresc să studieze în străinătate pot alege dintre toate școlile de afaceri de top din lume, nu doar din cele din apropiere. Studenții la afaceri în străinătate își pot îmbunătăți și abilitățile de comunicare internațională, ceea ce este vital pentru a avea succes în piața în curs de globalizare din ziua de azi. Studenții internaționali care studiază afaceri în străinătate au și oportunitatea de face practică pentru o companie dintr-o altă țară.

Ce se studiază la un program de Afaceri din străinătate?
Programele de afaceri din străinătate variază în sub-discipline și subiecte, și chiar și având aceleași sub-discipline, două programe la școli diferite vor fi rar identice. Studenții internaționali la afaceri din întreaga lume aleg adesea să se concentreze pe un anumit subiect din cadrul programului lor, precum Vânzări, Economie, Logistică, Managementul Sănătății, Antreprenoriat sau Banking. Structura cursurilor, sarcinile, evaluările, proiectele și teza sau disertația (unde este cazul) vor depinde de programul de studiu. Universitățile din străinătate oferă programe de Licență, Masterat în Administrarea Afacerilor, Masterat Executiv în Administrarea Afacerilor, Doctorat în Afaceri și nu numai.

La ce fel de îmbunătățiri profesionale te poți aștepta cu studiul de Afaceri din străinătate?
Absolvenții programelor de Studii ale Afacerilor au statistic mai multe șanse de a fi luați în considerare pentru un loc de muncă sau o promovare în domeniul lor profesional. Dincolo de potențialul de carieră adăugat intrinsec de o diplomă de Afaceri, una obținută la o universitate din străintătate aduce o valoare suplimentară. Viitorii sau actualii angajatori consideră că studiul de afaceri în străinătate adaugă o expunere suplimentară la diversitatea pieței globale și o înțelegere mai bună a afacerilor internaționale.

Cât costă studiul afacerilor în străinătate?
Taxele de școlarizare asociate cu studiul afacerilor în străinătate variază mult de la o școală de afaceri la alta, și de la o țară la alta. Asistența financiară poate fi disponibilă din partea organizațiilor private sau publice pentru studenții care doresc să studieze afaceri în străinătate. Fiecare școală de afaceri de interes în parte poate să îți ofere mai multe informații detaliate legate de costurile studiilor și de posibilitățile pentru ajutor financiar.

De ce să urmezi un studiu de afaceri la o universitate din străinătate?
Nu toate școlile de afaceri de top sunt centralizate într-un singur loc. Studenții beneficiază semnificativ din urmarea unor studii de afaceri în străinătate. Totuși, unii studenți nu au posibilitatea de a se muta în altă țară pe durata studiilor datorită locului de muncă sau a altor angajamente. Studiile de afaceri online sunt oportunitatea perfectă pentru aceștia de a urma studiile dorite la universitatea preferată, fără a trebui să plece din țară. Studiile online oferă flexibilitatea de programare, cursurile putând fi urmate la orice oră din zi sau din noapte. Există și beneficii suplimentare pentru studiul online, precum dezvoltarea abilităților scrise și tehnice, dar și comunicarea directă cu profesorii.

Sfaturi de călătorie pentru studenții internaționali
Multe universități și școli de afaceri au departamente de admitere dedicate exclusiv sprijinirii studenților internaționali. Acestea organizează posibilități de a întâlni alți colegi de la afaceri internaționale, oferă sprijin academic, ajutor în găsirea unei locuințe și împărtășirea cunoștințelor locale de specialitate. Este important să cercetezi cât mai mult posibil înainte de începerea programului de afaceri din străinătate pentru a te familiariza cu posibilele diferențe față de studiul de acasă. Cel mai important este să îți menții mintea deschisă și să te bucuri de o oportunitate unică reprezentată de studiul afacerilor în străinătate.

Citeste mai mult Citește mai puţin