Milpark Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Afaceri.

Master of Business Administration (MBA).

Școala de Comerț.

Licenţă în Administrarea Afacerilor

Bachelor of Commerce (cu o specializare în Marketing Management)
Licențiat în Comerț (cu o diplomă în resurse umane)
Licențiat în comerț (cu o diplomă majoră)
Licențiat în Comerț (cu o specializare în Managementul de Conformitate și Risc)
B bordul Comerțului (cu o diplomă în domeniul bancar)
Licențiat în Comerț (cu o specializare în Management bancar și al investițiilor)
Bachelor of Commerce (cu o diplomă în planificarea financiară)

La înființarea sa în 1997, Milpark Education a fost unul dintre primii furnizori privați de studii superioare de management din Africa de Sud. Astăzi, acesta rămâne un important furnizor de calificări pentru învățământul superior și educație și formare continuă.

Educația Milpark este înregistrată la Departamentul pentru Educație și Formare Superioară din Africa de Sud (DHET) ca instituție privată de învățământ superior (nr. 2007 / HE07 / 003). Cu o amprentă națională în Africa de Sud, Milpark are două campusuri de predare în Cape Town și Johannesburg și un birou de sprijin în Durban.

Calificarea noastră amplă, MBA, a fost clasată pe locul 1 printre furnizorii privați ai MBA din Africa de Sud de către PMR.africa timp de cinci ani consecutivi (între 2013 și 2017).

Soluțiile noastre de învățare receptive și flexibile, de la nivel universitar până la cel postuniversitar, se bazează pe premisele unei excelențe relevante și de calitate, a excelenței în servicii și suport și a parteneriatelor dinamice cu industria.

Toate programele noastre, de la MBA până la cursuri scurte, sunt livrate prin intermediul învățării în clasă, al învățării online și al învățării la distanță online.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online MBA » Vedea Online Licenţă »

Programe
Videoclipuri

Study at Milpark Education