Rhodes Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Leadership pentru Durabilitate

Bine ați venit la scoala de Sud Africa de afaceri care ia în serios problemele de sustenabilitate. Vă mulțumim pentru vizitarea site-ul nostru. Avem încredere că veți găsi interes în ceea ce facem in arena educației de afaceri, precum și în modul în care o facem.

Sustenabilitatea întruchipează două idei principale. În primul rând există ideea de "continuitate a afacerii" și longevitate de organizare, și în al doilea rând, există ideea de "dezvoltare durabilă". Ambele idei sunt legate de preocuparea de "satisfacerea nevoilor generației actuale fără a compromite posibilitatea generațiilor viitoare de a răspunde nevoilor lor".

În toate cursurile sale, atât cursuri de scurtă durată și MBA, Rodos Business School subliniază echilibrul care trebuie să fie introduse cu privire la performanța socială, de mediu și economice ale organizațiilor care este esențială pentru performanța lor de succes pe termen lung. Ca urmare a preocupărilor cu încălzirea globală, de exemplu, există un risc ca politicile publice și mișcările sociale vor accelera cererile pentru companii și alte organizații pentru a opera într-un mod mai durabil.

Toate organizațiile trebuie să înțeleagă aceste imperative, precum și să fie împuternicite să răspundă practic și în mod corespunzător. Ofertele Rhodes Business School scopul de a face acest lucru.

Puteți citi mai multe despre noi, în publicația noastră de 15 ani de mai jos:

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA Part Time » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MBA Part Time

Mba

Campus Cu jumătate de normă 5 semestre January 2019 Africa de Sud Grahamstown

Master of Business Administration (MBA), oferite de Business School Rhodos este un grad curs de muncă, împreună cu o disertație de cincisprezece mii (15 000) cuvinte. Conturile disertație [+]

Master of Business Administration (MBA), oferite de Business School Rhodos este un grad curs de muncă, împreună cu o disertație de cincisprezece mii (15 000) cuvinte. Conturile Teza de 30% din totalul creditelor. Gradul este oferit pe un part-time, bază modulară peste doi ani și jumătate. În primii doi ani, candidații sunt obligați să participe la două blocuri de predare trei săptămâni în Grahamstown în fiecare an și pentru a finaliza sarcinile la locul de muncă în perioadele dintre blocuri didactice. Ultimele șase luni este dedicat finalizarea tezei. Esență Rhodes Business School este "Leadership pentru dezvoltare durabilă" și, prin urmare, principii de conducere și de sustenabilitate a sublinia toate subiectele din curriculum MBA. Accentul este pus pe continuitatea activității, precum și realizarea unui echilibru între durabilitate economică, socială și de mediu (linia de demarcație Triple Bottom). Scoala de Afaceri sa angajat să respecte principiile de responsabil Educatie Management (PRME).... [-]


Videoclipuri

The Rhodes Business School

The Rhodes Business School Modular MBA

RMR In Studio | Business Buzz | Duncan Githiri