Rhodes Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bun venit la Universitatea din Rhodos , fondată în 1904, Universitatea are o reputație bine stabilită pentru excelența academică .

Cu puțin peste 8.200 de studenți , Rhodes este o mică universitate, care se bucură de distincția de a avea printre cele mai bune trepte de licență și de absolvire din Africa de Sud , rate remarcabile de succes postuniversitar și cea mai bună performanță de cercetare per membru al personalului academic. Aceasta este o mărturie a calității studenților pe care Rhodos atrage și a furnizării academice și a angajamentului personalului de la Rhodos pentru dezvoltarea și succesul studenților.

woman reading book while sitting on chairAlexis Brown / Unsplash

Dintre cei peste 8000 de studenți , 30% sunt studenți postuniversitari, iar peste 18% sunt studenți internaționali din 54 de țări din întreaga lume, ceea ce face din Rhoda o instituție de cunoaștere dinamică și cosmopolită. Elevii sunt capabili să realizeze o gamă largă de diplome universitare și postuniversitare în facultățile de științe umaniste , știință, comerț, farmacie, drept și educație. Cu gradul cel mai favorabil al cadrelor didactice față de studenți în rândul universităților sud-africane , studenților din Rhodos li se garantează accesul facil la cadre universitare și supravegherea strânsă.

Universitatea se mândrește cu motto-ul său, " Unde se află liderii" , și produce absolvenți care sunt intelectuali cunoștinți, profesioniști calificați și cetățeni critici, de îngrijire și compasiune, care pot contribui la dezvoltarea economică și socială și la o societate echitabilă, dreaptă și democratică.

Aproape 50% dintre studenții din Rhodos și majoritatea studenților locuiesc în reședințele universității , în timp ce există și rezidențe speciale pentru postuniversitare. Printr-o structură bine stabilită de gardieni, subofieri și comisii de reședință, reședințele joacă un rol important în dezvoltarea generală a studenților, inclusiv dezvoltarea aptitudinilor de conducere.

Numeroase cluburi și societăți oferă oportunități extinse studenților de a participa la o varietate de activități intelectuale, sociale, culturale și sportive și de a dezvolta în continuare competențe valoroase.

Universitatea din Rhodos urmărește viitorul cu încredere, asigură că indava yolwazi (un loc al cunoașterii) și prin căutarea excelenței în predare, cercetare și implicare în comunitate produce absolvenți remarcabili care sunt căutați și aduce o contribuție vitală la viața umană și socială dezvoltare.

woman holding book on bookshelvesBecca Tapert / Unsplash

Absolvenții noștri se comportă bine pe o piață a muncii din ce în ce mai competitivă și sunt foarte apreciați de angajatori din întreaga lume. În timpul petrecut aici, vă vom ajuta să vă pregătiți pentru cariera aleasă. Capacitatea de angajare a absolvenților noștri continuă să crească și să raporteze acolo cu cele mai bune din lume. Oferta noastră de diplomă pregătește studenții pentru piața forței de muncă, asigurându-se că își dezvoltă abilitățile pe care le doresc angajatorii, fie prin experiența de muncă, fie prin voluntariat, fie prin activități sociale.

Orientation Week este conceput nu numai pentru a vă oferi informații despre cursurile oferite la Universitatea din Rhodos, dar și pentru a vă expune la multitudinea de servicii și oportunități oferite de Universitatea pentru a vă spori șansele de succes. Scopul principal al direcției noastre de afaceri pentru studenți este acela de a crea un sistem de sprijin pentru studenți care să trăiască și să învețe și un mediu care să fie incluziv și să conducă la un stil de viață sănătos, la creșterea personală, la dezvoltarea și la succesul academic pentru studenții noștri.

Personalul nostru academic și de sprijin este aici pentru a vă sprijini; ei sunt aici pentru a vă ajuta să vă realizați visele, obiectivele și aspirațiile; acestea sunt aici pentru a face ca experiența dvs. universitară să fie una pozitivă, satisfăcătoare și satisfăcătoare. Ca o mică universitate cu personal dedicat și dedicat, suntem capabili să oferim acea atingere personală care poate face o diferență în viața ta. Vă încurajăm să utilizați toată asistența și suportul profesional disponibil.

În numele studenților și personalului nostru, întâmpinăm la Universitatea din Rhodos . Puteți fi siguri că ați făcut alegerea potrivită pentru studiile dvs. Ați selectat o instituție de calitate și ați făcut un pas esențial spre atingerea aspirațiilor personale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

MBA

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 4 semestre January 2019 Africa de Sud Grahamstown + 1 mai mult

Rhodes Business School AMBA acreditat MBA este interactiv, inovatoare și intensivă. Vă permite să vă angajați activ în problemele de afaceri contemporane prin intermediul obiectivului durabilității. [+]

Rhodes Business School AMBA acreditat MBA este interactiv, inovatoare și intensivă. Vă permite să vă angajați activ în problemele de afaceri contemporane prin intermediul obiectivului durabilității.

Luând o abordare integrată a educației manageriale, vă ajutăm să vă pregătiți pentru a conduce în mod responsabil, înțelegând relația dintre economie, etică, ecologie și echitate. Abordarea aprofundată a programului vă va ajuta să vă gândiți critic la mediul de afaceri, astfel încât să vă puteți poziționa pentru o dezvoltare personală, o capacitate îmbunătățită de conducere și o avansare în carieră.

Beneficiile MBA noastre modulareBlocurile de predare scurte, de intensitate de două săptămâni, facilitează transferul rapid al noilor învățări și cunoștințe la locul de muncă unde procesul de învățare continuă, pe măsură ce se aplică concepte și instrumente.Procesul de evaluare facilitează aplicarea și dezvoltarea continuă a învățării în mediul de lucru.Nu sunt necesare absențe lungi de la locul de muncă.Perioadele de studiu intensiv și interactiv, departe de presiunile locului de muncă, oferă o experiență plină de satisfacții și motivații.Ca urmare a claselor mici, se maximizează oportunitățile de fertilizare încrucișată a ideilor și experiențelor, precum și o dezbatere constructivă cu colegii și instructorii.Cerințele noastre de intrare înseamnă că veți beneficia de experiența unui grup de vârstă motivat și matur din diferite domenii de activitate și profesionalism.Mini-teza de cercetare sau opțiunea studiului de caz, supravegheată de un membru al personalului academic al Universității din Rhodos, vă oferă posibilitatea de a valorifica învățarea de la curs în ansamblul său și de a obține cunoștințe aprofundate într-o anumită zonă.... [-]