University of Stellenbosch Business School (USB)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

O Universitatea din Stellenbosch Business School (USB), Situat în cartierul de afaceri Tyger Valley în partea de nord a Cape Town, Africa de Sud, oferă o gamă largă de programe de management si leadership acreditate la nivel internațional.

USB este recunoscut ca o școală de top în rețeaua școlară de afaceri internaționale. A fost prima scoala de la o universitate din Africa pentru a primi toate cele trei acreditările internaționale: AACSB, AMBA equis și. USB a fost, de asemenea, numit școlii nr 1 de afaceri din Africa de Sud, pentru anul 2015 de către PMR.africa.

În general, USB se străduiește să dezvolte lideri responsabili, prin educație de afaceri bine fundamentate și de cercetare.

Programele USB sunt relevante pentru Africa de Sud, alte țări din Africa și din afara. Dincolo de pilot MBA USB, care este prezentat într-o perioadă mai scurtă de la 2016, USB oferă programe în Development Finance, Leadership Development, Management Coaching, Futures Studii și Management de Proiect.

Portofoliu de programe:

MBA (Full-time si modulara) MPhil în Development Finance MPhil în Futures Studii MPhil în Management Coaching Doctor în Administrarea Afacerilor Doctorat în Development Finance Doctorat în studiile viitoare Diploma de Studii Postuniversitare în Management și Administrație Diploma de Studii Postuniversitare în Studii Futures Diplomă de studii postuniversitare în Leadership Development Diplomă de studii postuniversitare în Management de proiect Diplomă de studii postuniversitare în Development Finance Diplomă de studii postuniversitare în Planificare Financiară Executive Education

Motive de ce ar trebui să alegeți USB

Trei acreditari internationale

USB are garanții de calitate în formă de AACSB, equis și acreditare AMBA. USB a fost prima scoala de la o universitate din Africa de a deține toate cele trei acreditările internaționale de scoli de afaceri.

Expunere internațională

Participarea USB internațională este demonstrat de cele trei acreditari internationale, corpul său student international, vizitarea facultate și de schimb de studenți internaționali, obligatorie MBA Modulul de studiu International la o scoala de afaceri străin cu privire la programul de MBA, prezența sa în multe părți ale continentului african, și parteneriate cu școli de afaceri de pe toate continentele.

Expertiza Africa-concentrat

USB este partenerul dumneavoastra de afaceri în Africa de cunoștințe. Școala a devenit cunoscut pentru expertiza sa afro-concentrat în domenii precum finanțarea dezvoltării, etica și guvernarea corporativă, dezvoltarea leadership personal, management de coaching, cercetare contracte futures și economie țări în curs de dezvoltare.

Dezvoltarea leadership

Un accent puternic pe dezvoltarea leadership face parte din programele noastre - în special MBA nostru și Diplomă de studii aprofundate în Leadership Development. Expertiza conducerea USB este evaluate comparativ cu standardele internaționale și aprobat de un organism tot mai mare de instituții de cercetare respectate.

Învățarea colaborativă

Învățarea colaborativă este un element cheie al programelor de USB, iar acest angajament intens contribuie la experiența de schimba viata de a studia cu noi. Fiecare elev aduce diferite calificări, experiență de management și cunoștințe cultural la masa.

Diversitate

În călătoria de studiu la USB, va colabora cu oameni dintr-o gamă largă de culturi și țări. Elevii provin din toate colturile Africa de Sud, restul Africii și în lume. Această diversitate va adăuga profunzime experiența de învățare și de a vă ajuta să construiască rețele de valoare de contacte de afaceri și colegi, care va dura o viata. www.usb.c.za

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri 1-an » Vedea MBA-uri » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea Doctorat » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

MBA Modular

Campus 2 anii January 2018 Africa de Sud Bellville CAPE TOWN

Dacă doriți să opereze la nivel de conducere și să conducă cu încredere, triplu MBA acreditat USB vă va pregăti pentru acest lucru. Aici sunt unele dintre motivele pentru care ar trebui să ia în considerare MBA noastră Modular: [+]

Modular MBA (în engleză) USB NEW modular MBA

MBA USB a fost reproiectat pentru a îndeplini mai bine nevoile elevilor de azi. Anterior (mai) MBA, a prezentat până în 2015, a fost acum restructurat într-un program 213 credit pe CNC nivel 9. Toate formatele de MBA USB au fost scurtate și această intră în vigoare începând din 2016.

Important: Trebuie să aveți acum o 4 ani diplomă de licență sau diplomă de onoare sau o 3 ani de studii de licență, plus o Diploma de studii postuniversitare înainte de a vă sunt permise intrarea în noul MBA.

USB modular MBA pe scurt Durata: 2 ani (3 ani în trecut) Cuprins: 18 module obligatorii (inclusiv modulul de studiu International la scoala de afaceri externe și de misiune de cercetare) și electives De ce să alegeți USB modular MBA? ... [-]

MBA 1-an

MBA Full-time

Campus Cu normă întreagă 1 an January 2018 Africa de Sud Bellville CAPE TOWN + 1 mai mult

MBA USB a fost reproiectat pentru a îndeplini mai bine nevoile elevilor de azi. Anterior (mai) MBA, a prezentat până în 2015, a fost acum restructurat într-un program de credit 213 pe CNC nivel 9. [+]

NEW MBA de 1 an profesional USB

MBA USB a fost reproiectat pentru a îndeplini mai bine nevoile elevilor de azi. Anterior (mai) MBA, a prezentat până în 2015, a fost acum restructurat într-un program 213 credit pe CNC nivel 9. Toate formatele de MBA USB au fost scurtate și această intră în vigoare începând din 2016.

Important: Trebuie să aveți acum o 4 ani diplomă de licență sau diplomă de onoare sau o 3 ani de studii de licență, plus o Diploma de studii postuniversitare înainte de a vă sunt permise intrarea în noul MBA.

Noul MBA Full-time USB pe scurt Durata: 1 an (2 ani în trecut) Cuprins: 18 module obligatorii (inclusiv modulul de studiu International la scoala de afaceri externe și de misiune de cercetare) și electives De ce să alegeți USB Full-time MBA? ... [-]

Videoclipuri

Why choose USB?

Listen to students and faculty talk about our MBA

USB MBA’s Leadership Development module and international exposure