University of Cape Town Graduate School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Alăturați-ne la una dintre viitoarele noastre sesiuni de informații virtuale pentru a afla mai multe despre programele noastre. Aflați mai multe aici.

University of Cape Town Graduate School of Business (GSB) este recunoscută pe plan internațional ca fiind una dintre puținele școli de afaceri din Africa, cu acreditarea prestigioasă triple-coroană, cu avizări din partea Fundației Europene pentru Dezvoltare Management ( EQUIS ), AACSB Advance Collegiate Schools of Business) și AMBA (Asociația de MBA).

Ca școală superioară cu mai mult de cinci decenii de experiență pe piața emergentă, GSB are responsabilitatea de a se angaja în contextul său socio-politic și economic. Predarea, învățarea și cercetarea sunt orientate spre construirea unui continent mai prosper, mai echitabil și mai integrat din punct de vedere economic. Școala continuă să investească în burse de calitate și în parteneriate puternice pentru a susține aceste obiective prin inițiative precum Centrul Allan Grey pentru Leadership Based Values, Centrul Bertha pentru Inovare Socială și Antreprenoriat, Academia de Dezvoltare Antreprenorială Raymond Ackerman și Spațiul de Soluții MTN .

Programele noastre academice de vârf sunt structurate pentru a rafina cunoștințele profesionale, pentru a spori capacitatea de conducere și pentru a da indivizilor aptitudinile și încrederea necesare pentru a dezvolta idei noi inovatoare în soluții de dezvoltare durabile din punct de vedere financiar.

Oferta noastră include:

  • Diplomă postuniversitară în practica de management (PGDip)
  • Master of Business Administration (MBA)
  • Maestru De Administrare A Afacerilor specializat în Executive Management (EMBA)
  • Master of Commerce în Finanțe pentru Dezvoltare (MCOM)
  • Master of Philosophy specializat în Inovație Inclusivă (MPHIL)
  • Doctor în filosofie specializată în administrarea afacerilor (PhD)

Locații

Cape Town

Address
GSB International Relations
Breakwater campus
8 Portswood Road
V&A Waterfront

8000 Cape Town, Western Cape, Africa de Sud

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră