Citește Descrierea Oficială

MBSC își propune să dezvolte o nouă generație de lideri transformatoare care cred creativ și să acționeze cu curaj. Regatul are nevoie de mai mulți creatori de locuri de muncă și nu doar consumatorii de locuri de muncă. MBSC este proiectat pentru a umple acest gol prin crearea de antreprenori de toate felurile (EAK®).

Principele Mohammad Colegiul Salman Bin (MBSC) de afaceri și antreprenoriat este o nouă, instituție privată de învățământ superior, atât pentru bărbați și femei. S-a stabilit printr-un parteneriat internațional între Emaar Orașul economic, Babson Global (o filială deținută în totalitate de Babson College, Statele Unite ale Americii), Lockheed Martin sub umbrela Programului Offset economic în Regatul Arabiei Saudite și fundația Misk.

MBSC

MBSC va prezenta abordare unică Babson College la educație antreprenorială, care nu se bazează pe ascultare pasiv la prelegeri clasă, dar se va concentra asupra hands-on de învățare experimentală, care este practic și pragmatic. Curriculum-ul folosește un set de cursuri experimentale semnătură, care va cer elevilor să aplice cunoștințele lor la problemele din lumea reală sau de a începe noi proiecte sociale sau de afaceri. Acest tip de învățare pe bază de proiect va fi completat de o rețea de mentori și consilieri. Dezvoltarea de persoane vor continua clasa in afara, prin set creat în mod intenționat de experiențe co-curriculare, care va consolida și construi abilitățile de conducere antreprenoriale ale studenților. MBSC va avea o cultură care reflectă cel mai bine tradițiilor academice din toate instituțiile de clasă mondială de învățământ superior ale căror semnele distinctive vor include respectul pentru diverse puncte de vedere, profesionalism, integritate, și un angajament constant excelență, atât în ​​și în afara sălii de clasă.

MBSC va oferi educație de clasă mondială care respectă standardele internaționale de aici, în Arabia Saudită.

MBSC a efectuat o căutare la nivel mondial pentru a angaja facultate, care sunt atât profesori talentați și cercetători proeminent. Toata facultatea fondatoare au fost instruiți la Babson College. Facultatea de fondator va fi completat de un grup de facultate vizita distins de la Babson și alte colegii de clasă mondială și universități. MBSC se angajează să respecte standardele globale de calitate, urmând standarde atât locale (NCAA) și acreditarea la nivel mondial de la organisme, cum ar fi NEASC și AACSB. Babson College va continua să ofere asistență și sprijin pentru MBSC pentru următorii zece ani, în drumul său spre excelență.

VIZIUNEA NOASTRA

Pentru a fi instituția proeminenta de învățământ superior, care va debloca potențialul antreprenorial în Arabia Saudită pentru a crea locurile de muncă ale viitorului și de a contribui la economia bazată pe cunoaștere din Arabia Saudită. Acest lucru se realizează prin a deveni o instituție de elită, acreditată la nivel internațional, care redefinește educația în Arabia Saudită și din regiune. Acesta va fi o vie, de laborator, care creează și lansează următoarea generație de lideri Transformative.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea Colegiului este de a educa lideri antreprenoriale, care pot recunoaște și oportunități de formă. Absolvenții de colegiu vor fi capabile să producă o valoare economică și socială, oriunde lucrează - ca angajați în întreprinderi mari sau mici; în calitate de lideri ai guvernului, sociale sau organizații filantropice; în calitate de fondatori ai noilor întreprinderi; sau în calitate de lideri ai întreprinderilor familiale și operate.

MBSC

CAMPUS & FACILITATI

Campusul a fost proiectat de HDR Inc. unul dintre lumi Top 100 Global firme de design pentru a crea un mediu care promovează livrarea curriculum-ului unic Babson Global, are spațiu pentru activitățile co-curriculare și reflectă angajamentul MBSC la o cultură de excelență. Împreună sperăm să inspire creativitatea și colaborarea și pentru a ajuta elevii să atingă potențialul maxim.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Prince Mohammad Bin Salman College

MBSC Part-Time MBA program în Arabia Saudită vă oferă flexibilitatea de a câștiga un grad în timp ce lucrați, astfel încât să puteți continua să îndeplinească cerințele d ... [+]

Programele postuniversitare de la MBSC sunt concepute exclusiv pentru persoanele care doresc să studieze afacerea în timp ce dezvoltă o mentalitate antreprenorială.

Concentrându-se pe gândirea și acțiunea antreprenorială , metodologia unică a lui Babson, programele noastre absolvite dau elevilor instrumentele și abilitățile necesare pentru a depăși ambiguitatea și a crea valoare economică și socială - peste tot.

Procesul de admitere pentru programele de absolvent MBSC urmează un calendar bazat pe termen limită, ceea ce înseamnă că cererile sunt revizuite și deciziile pronunțate - în funcție de datele specificate în ciclul de admitere. Comitetul va examina cererile în momentul în care sunt depuse. Este întotdeauna avantajos să vă depuneți cererea cât mai curând posibil.... [-]

Arabia Saudită Jeddah
Septembrie 2019
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

Prince Mohammad Bin Salman College

Oricine poate face un MBA. Cu toate acestea, puține sunt centrate pe participanți. Este unul dintre puținele și singurul din regiune bazat pe metodologia Babylon Unic Ent ... [+]

Oricine poate face un MBA. Cu toate acestea, puține sunt centrate pe participanți. Este unul dintre puținele și singurul din regiune bazat pe metodologia Babylon Unic Entrepreneurial Thought and Action (ETA), care permite studenților să "elibereze potențialul antreprenorial" prin intermediul învățării centrate pe participanți (PCL) și să devină agenți ai schimbării.

MBSC" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/41/41994_Screen_Shot_2017-02-28_at_9.42.42_PM.png" alt="MBSC" />

MBSC DIFERENȚĂ

Proiectat printr-o colaborare globală

Proiectat de Babson, liderul mondial în educația antreprenorială, programul este adaptat îndeaproape realității Regatului de către MBSC Facultatea care se bazează pe plan local, interacționează cu și oferă consiliere comunității de afaceri și se implică activ în crearea și dezvoltarea un ecosistem antreprenorial în KAEC și în regiune. Programul MBA din Saudi simulează Vision2030, care încurajează agenția antreprenorială, împreună cu crearea unui impact social pozitiv... [-]

Arabia Saudită Jeddah
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBSC Campus Walk

Student testimonials