Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Ca o instituție cu creștere rapidă a învățământului superior, Prince Mohammad bin Fahd University (PMU) a creat istorie de la lansare. Această universitate oferă o șansă studenților să exploreze căi autentice de a învăța și de a inova atunci când sunt îngrijite pentru rolurile lor viitoare ca profesioniști din domeniul hardcore.

PMU se concentrează asupra nevoilor, intereselor și abilităților studenților în vederea hrănirii durabile. Feedback-ul, precum și contribuțiile studenților, sunt evaluate de membrii Facultății PMU care evaluează temeinic nivelul de cunoștințe al fiecărui elev. Astfel de măsuri sunt de a le instrui printr-un sistem autentic de învățare.

Această universitate a salutat cea mai recentă tehnologie de la înființarea sa. Le-a implementat în metodologia didactică și dezvoltarea curriculumului. Unele progrese tehnologice sunt conectivitatea la internet de-a lungul timpului, ceea ce face accesul la bibliotecile electronice mai ușor, cursurile online (Blackboard), laboratoarele Dyned, înregistrările online.

Astăzi, PMU este dotată cu tehnologii avansate, cum ar fi plăci inteligente, streaming TV și videoconferințe etc. care sunt benefice pentru ca studenții să se înscrie în cursuri specifice și să folosească sfaturi sau îndrumări regulate de la instructorii respectivi online stând în intimitatea locuințelor.

Elevii beneficiază de facilități de ultimă oră la PMU. Astfel de facilități sunt menite să îi îndrume spre mire și pentru a se ridica în timp ce acceptă provocările globale pe care ar trebui să le contracareze ca profesioniști. Aceștia ar avea mai multe căi de plasare după absolvirea UMP care oferă facilități exclusive.

Deoarece limba engleză a devenit singurul mediu de comunicare la nivel internațional, PMU oferă această limbă ca mijloc primar de instruire. Mai multe cluburi și activități extracurriculare în campusul UMP sunt cele mai bune instrumente pentru a îmbunătăți competențele studenților săi. Facilitățile bine planificate pentru a mări studenții în comunicare, lucrul în echipă, gândirea critică / rezolvarea problemelor, tehnologia, abilitățile profesionale și de conducere reprezintă abilitățile de bază pe care PMU le acordă priorității pentru creșterea generală a studenților.

PMU este un instrument esențial pentru a ghida comunitatea studenților pentru a alege o carieră mai bună pentru un viitor mai luminos. Curriculumurile teoretice și evaluarea lor practică prin orientare și formare practică îi pregătesc să se simtă acasă în timp ce sunt angajați. Încrederea în sine, dezvoltată prin pregătire și cunoștințe avansate, pregătește studenții să se vândă cu CV-uri bine lucrate și impresionante.

Diferite evaluări inovatoare privind rezultatele învățării sunt folosite pentru a evalua instrumentele de dezvoltare a competențelor care urmăresc performanța și progresul general al studenților în timpul șederii lor în universitate.

E-portofoliul de absolvire a studenților la UMP este accesibil online, prin urmare angajatorii viitori le pot folosi cel mai bine pentru angajare. Astfel de pași oferă atît câștigarea gradului, cît și experiența de lucru la par.

PMU oferă multe servicii personale, inclusiv asistență financiară pentru elevii merituoși, pe lângă serviciile de sănătate și consiliere. Aceste inițiative sunt de a oferi cel mai bun confort posibil într-o atmosferă de creștere personală și profesională. PMU se așteaptă, de asemenea, să transmită excelența în educație studenților înrolați în timp ce le oferă astfel de servicii.

Credibilitatea totală a PMU pe care a obținut-o de la început a devenit posibilă datorită forței de muncă puternice - echipei administrative, a diversității forței facultății implicate în proiectarea unei scoli academice avansate și a personalului de sprijin care asistă autoritățile să asiste administrația universității în mutarea sa sistematică.

TIEC (Consorțiul Educațional Internațional Texas), consultant educațional al UMP, a implicat experți de top din 32 de universități americane pentru structurarea academică a UMP. Desigur, PMU este acum în poziția de a promite și de a da o educație excelentă pentru a hrăni viitorii lideri în domeniile lor de studiu. Acesta este semnul pentru un punct de vedere globalizat al educației pe care UMP îl adoptă.

Cultura Arabiei Saudite

Există multe aspecte ale vieții care sunt foarte diferite de țara și cultura pe care ați lăsat-o. Noi credem că cel mai important pas în adaptarea la viața ta în Arabia Saudită este de a învăța câteva obiceiuri și legi. Apoi veți deveni mai confortabil în noul dvs. mediu. După ce vă familiarizați cu diferențele culturale, viața poate fi foarte interesantă aici.

Iată câteva sugestii "face și nu" pentru confortul și bunăstarea ta.

Te rog sa faci…

Păstrați o minte deschisă cu privire la diferențele culturale și sociale pe care le observați. Fii flexibil și deschis la schimbare. Veți aprecia noile experiențe. Acceptați provocarea de a trăi într-o țară minunată, veche, cu o istorie bogată și interesantă.

  • Încercați să învățați și să utilizați limba arabă.
  • Rămâneți flexibil și încercați să vă adaptați la obiceiurile locale. De exemplu:
  • Îmbrăcăminte: femeile trebuie să poarte îmbrăcăminte confortabilă, în vrac. Dacă vă simțiți mai bine atunci când purtați Abaya, atunci faceți acest lucru.
  • Ramadan: este o lună sfântă islamică în care musulmanii observă un fast între răsărit și apus. Vă rugăm să respectați această sărbătoare religioasă prin abținerea de a mânca, mesteca guma, bea sau fuma în public în timpul orelor de zi.

Te rog nu ...

  • Încercați să vă impuneți valorile occidentale asupra societății saudite. Nu vă așteptați ca viața să fie la fel ca în țara dvs. de origine.
  • Fotografiați oameni sau orice zonă de securitate națională, cum ar fi aeroporturile, instalațiile militare și rafinăriile.

Eticheta tradițională arabă

Convingerile și considerentele bune ale conversației pentru obiceiurile și credințele altora prevalează în Arabia Saudită ca și în alte părți. Saudiții înșiși sunt buni, amabili și informali, pe măsură ce se așteaptă ca alții să fie.

Unele sugestii

Memorați și purtați numele și numerele corecte ale organizației (angajatorului) sau ale organizației (angajatorului) soțului / soției. Cunoașteți numele, numerele și locațiile corecte ale școlilor pe care le frecventează copiii dumneavoastră.

Asigurați-vă că copiii dvs. au numele și numărul de telefon al compusului dvs., numărul dvs. de telefon și un vecin de încredere în caz de urgență. Acest lucru este deosebit de important pentru dosarul de informații de urgență al școlii copiilor dvs.

Tensiunea în regat poate fi 110V sau 220V. Cunoașteți tensiunea dvs. și alegeți aparatul în consecință. Verificați diferitele tipuri de echipamente, de exemplu, există câteva tipuri diferite de aparate video în Regatul Unit. Dacă aveți un computer, poate fi necesar un regulator de tensiune. Este recomandat un protector de supratensiune pentru computere și alte echipamente electronice.

Tine minte

Sunteți oaspete invitat în Regatul Arabiei Saudite. Nu ai fost obligat să vii aici. Sunteți supuși legilor lor locale. Este prudent pentru familia ta să se conștientizeze de legile și obiceiurile relevante

Programe predate în:
  • Engleză
  • Arabic

Această școală oferă și:

EMBA

Prince Mohammad Bin Fahd University

Programele Executive MBA sunt concepute pentru angajații cu normă întreagă a organizațiilor sau proprietarilor de întreprinderi care au o investiție semnificativă în cari ... [+]

Despre programul Executive MBA

Programele Executive MBA sunt concepute pentru angajații cu normă întreagă a organizațiilor sau proprietarilor de întreprinderi care au o investiție semnificativă în cariera lor și care nu își pot permite să renunțe la locurile lor de muncă cu normă întreagă. Mai degraba decat sa urmeze un grad de MBA traditionale pe o baza part-time, acesti profesionisti pot finaliza un program de Executive MBA in timp ce continua ocuparea lor cu norma intreaga.

Executive MBA programe diferă de programele tradiționale de MBA în două moduri distincte. În primul rând, formatul de întâlnire este diferit. Executive MBA programe se întâlnesc, de obicei, de două ori pe săptămână, la fiecare două săptămâni în timpul semestrului. În al doilea rând, studenții în programele Executive MBA au, în medie, mult mai multă experiență de muncă decât omologii lor în programele tradiționale. Este această experiență de lucru care permite programului Executive MBA să fie oferit la un ritm mult mai rapid decât programul tradițional.... [-]

Arabia Saudită Dhahran
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

Prince Mohammad Bin Fahd University

Masterul Master în Administrarea Afacerilor a Prince Mohammad Bin Fahd University (PMU) este conceput pentru profesioniștii interesați în dezvoltarea și dobândirea de cun ... [+]

Despre programul MBA

Masterul Master în Administrarea Afacerilor a Prince Mohammad Bin Fahd University (PMU) este conceput pentru profesioniștii interesați în dezvoltarea și dobândirea de cunoștințe dincolo de gradul lor inițial pentru a-și îmbunătăți perspectivele de carieră. Programul MBA va fi oferit de Colegiul de Administrare a Afacerilor (COBA) și va avea un caracter multidisciplinar. Curriculum-ul de bază este de 48 de ore de credit și oferă o fundație în fiecare dintre domeniile de afaceri funcționale. Programul oferă apoi o arie de specializare cu electives, inclusiv o teză de cercetare.

De ce un MBA de la PMU

Colegiul de Business MBA Programul de la PMU oferă o experiență academică unică și distins care ghidează elevul să dezvolte abilități și cunoștințe cuprinzătoare în:... [-]

Arabia Saudită Dhahran
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Inauguration Ceremony Prince Mohammad Bin Fahd Program for Strategic Research & Studies