Citește Descrierea Oficială

despre AUA

Universitatea Americană din Armenia (AUA) este o instituție privată de învățământ superior, oferind o educație la nivel mondial în Armenia.

AUA este afiliat cu Universitatea din California si acreditat de WASC Senior College și Universitatea Comisia, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 510.748.9001.

Fondată în 1991, AUA ofera o inalta calitate, studii superioare și medii care încurajează implicarea civică și promovează valorile democratice, promovarea bursei într-un cadru care valorile și se dezvoltă excelența academică, libertatea de cercetare, integritate, burse de studiu, de conducere, și de servicii pentru societate.

Programul de absolvent AUA ofera diplome de master în opt domenii de studiu: Administrarea afacerilor, Inginerie industrială și managementul sistemelor, calculatoare si Stiinta Informatiei, Științe Politice și Internaționale, Economie, Sănătate Publică, Drept și Predarea limbii engleze ca limbă străină. Aceste programe sunt menite să dezvolte o analiză critică și profunzimea de cunoștințe prin cursuri avansate, studiu independent, și de cercetare.

Programul de licență AUA oferă diplome de licență în limba engleză și Comunicare, Științe computaționale și de afaceri. Prin cursurile sale de licență, Universitatea oferă studenților adâncime de cunoștințe pentru studiile de pregătire a carierei și, în continuare, precum și amploarea și o bază de cunoștințe generale și competențe pentru învățarea pe tot parcursul vieții.

Universitatea Americană din Armenia este înregistrată ca Universitatea Americană din Armenia Corporation, un non-profit 501 (c) 3 în statul California și este de asemenea înregistrată ca Universitatea Americană din Armenia o fundație Fundației (Հիմնադրամ) în Republica Armenia.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

American University of Armenia

Programul de Master in Business Administration (MBA) este un format extins de 24-28 de luni consecutive pentru profesioniștii care doresc să își avanseze cariera în timp ... [+]

Descrierea programului

Programul MBA este compus din 52 de unități de credit. Curriculumul este conceput pentru a pregăti absolvenții pentru provocările competitive ale pieței globale, schimbările de paradigmă tehnologică și de comunicare și flexibilitatea de a se adapta la schimbările rapide și abrupte din mediul de afaceri. De asemenea, programul ia în considerare condițiile economice unice, moravurile sociale și nevoile culturale ale Armeniei și regiunii.

Studenții admiși trebuie să ia cursuri de comunicare eficientă și metode cantitative în luna august, înainte de a intra în primul semestru al programului. Programul de învățământ are 3 componente principale: cursuri obligatorii (de bază), elective specifice de concentrare și electivi de management general.... [-]

Armenia Yerevan
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
6 - 8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

The American University of Armenia: 25 Years of Excellence

American University of Armenia
Address
40 Marshal Baghramyan Ave.
0019 Yerevan, Yerevan, Armenia
Website
Număr de telefon
(+374 60) 69 40 40