Citește Descrierea Oficială

Universitatea James Cook (JCU) este cea de-a doua universitate veche din Queensland și cea mai mare universitate de vârf din Australia. Oferind excelență în domeniul predării și cercetării, JCU este o universitate vibrantă, multi-campus, cu principalele sale locații în orașele tropicale Queensland din Townsville și Cairns și campusurile moderne ale orașelor din Singapore și Brisbane.

JCU este recunoscută în întreaga lume pentru experiența sa în domeniul biologiei marine, studiilor de mediu, sănătății tropicale și turismului. Programele noastre de cursuri profesionale sunt acreditate de asociații profesionale și profesionale, iar mulți profesioniști sunt invitați de lectori pentru programele noastre postuniversitare. În ultimii cinci ani, cadrele universitare JCU au câștigat 31 de premii naționale pentru predarea excelenței de la Consiliul de predare și învățare australian - mai mult decât multe universități mai mari.

  • JCU este un lider în predare și cercetare în abordarea provocărilor critice cu care se confruntă Tropics, în întreaga lume.
  • JCU se situează în topul celor 2% din universitățile din sistemul clasificării globale, clasa universală a universităților mondiale (ARWU, 2017).
  • Recent clasată de Times Higher Education (THE) în "Top 150 universități sub 50" (2016).
  • Primul în lume pentru citări în domeniul ecologiei recifelor de corali și se află în topul trei în domeniile sale de cercetare în domeniul ecologiei și al mediului, al științelor plantelor și animalelor și al științelor geologice.
  • JCU este recunoscută pe plan internațional pentru conducerea sa în predarea și cercetarea turistică.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

James Cook University Brisbane Campus

James Cook University, MBA (Leadership), se concentrează pe dezvoltarea abilităților și cunoștințelor cerute de liderii aspiranți și existenți de astăzi într-o lume globa ... [+]

Prezentare generală

James Cook University, MBA (Leadership), se concentrează pe dezvoltarea abilităților și cunoștințelor cerute de liderii aspiranți și existenți de astăzi într-o lume globalizată în continuă schimbare.

Programul vă echipează pentru a conduce următoarea generație de întreprinderi emergente și vă va dezvolta modul în care abordați managementul oamenilor, al organizațiilor și al schimbării.

Structura cursului

Programul MBA (Leadership) este alcătuit din 15 discipline de bază și un (1) subiect opțional care poate fi selectat dintr-o listă de afaceri postuniversitare, IT, Hospitality sau contabilitate subiecte oferite la JCU Brisbane. Consultați site-ul web pentru mai multe detalii.... [-]

Australia Orașul Brisbane
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Campus Tour - Welcome to James Cook Universtiy Brisbane