UNSW Australia Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Suntem crearea următoarea generație de gânditori de afaceri, factorii de decizie de schimbare și antreprenori. De ce să nu se alăture ei?

O scoala de afaceri de lider în Asia-Pacific

Situat în Sydney, dar profund conectat la lumea. Parteneriatele noastre de educație și de cercetare de colaborare extinde în întreaga regiune Asia-Pacific și dincolo de a asigura absolvenții noștri sunt cultural versatil si de a intelege rolul lor în afaceri și sociale provocările din lume. Check out prerogativelor noastre.

Ambițioase studenți, excepționale

Studentii nostri sunt mai stralucitoare Australia, iar ei sunt viitorul nostru. Fie că aspiră să conducă o organizație, executați propria întreprindere de succes, fie continuă cercetarea inovatoare, vom deschide ușa spre succes cu programe de MBA care acoperă fiecare aspect al afacerii de licență, postuniversitare, cercetare și. În cazul în care ar putea programele noastre să luați?

Dinamice, hands-on de predare

Lideri in domeniile lor academice, lectori și cercetători noastre aduce și expertiza din lumea reală pentru comunitatea noastră activă. Centre de inovare și de înaltă tehnologie a lovit ușor săli de clasă a încuraja studenții să fie proactive în experiența lor de învățare, cu activități la locul de muncă și industria de mentorat o parte integrantă a abordării noastre din lumea reală. Faceți cunoștință cu comunitatea noastră academică.

Cercetare cu aplicare din lumea reala

, Cercetarea noastră de afaceri inițială relevante modelează politica economică și influențează modul în care de afaceri se face în întreaga lume. Studentii nostri de cercetare și a personalului sunt de lucru pe unele dintre cele mai mari provocări sociale și economice ale timpului nostru, crearea de munca publicate cu impact real-lume si a rezultatelor. Vezi noastre de cercetare la locul de muncă.

Axat pe viitorul afacerii

Modul în care trăim și de a lucra în viitor, va fi nimic ca azi. Deci, suntem transformand modul în care învățăm și de cercetare - asigurarea liderilor noștri de afaceri de viitor sunt adaptabile, creative rezolvarea problemelor.

O moștenire de conducere

În 2007, Australia de top clasament School MBA, australian Graduate School of Management (AGSM), a fuzionat cu unul din regiune care conduc facultăți comerț pentru a forma Business School UNSW. Astăzi, rețeaua noastră puternică de afaceri la nivel mondial de mai mult de 75.000 de absolventi vorbește de la sine, iar noi sa le incurajeze sa faca parte din programul nostru de învățare pe tot parcursul vieții. Conectează-te cu absolventii nostri.

Ce e place foarte mult să studieze la UNSW Business School?

Descoperiți noul nostru clădire de stat-of-the-art de la Kensington campus UNSWs - doar 6 km de la CBD Sydney.

UNSW Business School - dintr-o ochire

Suntem Australia lider scoala de afaceri, și putem dovedi. Aflați mai multe despre numerele din spatele nostru de predare restante și de cercetare.

Nr.1 pentru ...

Excelenței în predare și învățare (australian guvernul federal) Cercetare la Scoala de Contabilitate (la nivel mondial) Cercetare în comerț, management și turism (egal în primul rând, guvernul federal australian) Cel mai mare scor de intrare la liceu pentru programul de licență de afaceri în Australia Program de MBA full-time in Australia - 7 ani de funcționare (Financial Times (UK))

5 stele pentru ...

Absolvent salariu incepand Obținerea unui loc de muncă Rezultate pozitive absolvent

(Good Universități Ghidul 2014)

Viitori lideri Inspiring

Mai mulți antreprenori tech decât orice altă universitate din Australia Mai multe Directorii Executivi din Australia primele 50 de companii decât orice altă universitate

Mai multe oportunități

8 școli: Contabilitate, Banking & Finance, Economie, sisteme de informare, Tehnologie și Management, Marketing, Management, de risc si studii actuariale, Impozitare și Legea de afaceri 6 programe AGSM 242 de burse în valoare de $ 3.087.752 acordate în 2014

Mare și divers

14,519 studenți 30% dintre studenți sunt internaționale 300 cadre universitare și cercetători 245 de personal profesional și tehnic

De cercetare cu impact și influență

9 centre de cercetare 3,2 milioane $ in finantarea cercetarii competitive

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Agsm MBA (full-time)

Campus Cu normă întreagă 16 luni January 2018 Australia Sydney

Atingând nivelurile de vârf ale afacerilor globale cereri astăzi excelență, gândire critică, cunoștințe excepționale, abilități de comunicare și conștientizare culturală. Toate acestea programului AGSM de MBA este conceput pentru a hrăni. [+]

Atingând nivelurile de vârf ale afacerilor globale cereri astăzi excelență, gândire critică, cunoștințe excepționale, abilități de comunicare și conștientizare culturală. Toate acestea programului AGSM de MBA este conceput pentru a hrăni.

De ce să alegeți acest MBA? Una dintre primele 100 de programe de MBA, ca ordonate în funcție de Financial Times (UK) Primul MBA care urmează să fie acreditat de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) în Australia Atinge potențialul dvs. complet cariera și urmări rapid succesul Dezvolta gândirea critică, cunoașterea excepțională management, abilitati de comunicare și conștientizare culturală Experienta studiu full-time la scop construit AGSM nostru @ campus UNSW Business School de la UNSW, Sydney - capitala financiara a Australiei și poarta de acces la cea mai rapidă creștere regiune economică din lume a Asiei de Sud-Est Fii parte dintr-un grup de elita de studenti de afaceri talentați și să dezvolte o rețea globală de valoare și influent Adapta specializarea MBA cu o gamă largă de opțiuni elective Studia unele cursuri la o altă școală de afaceri de lider, prin intermediul programului nostru de schimb internațional Cine este acest program pentru? Manageri de succes, directori si profesionisti care doresc să ia cariera lor la un nou nivel Oameni ambitiosi care doresc să Fast Track carierei lor ales sau de a începe o nouă întreprindere De locuri de muncă și perspectivele de carieră Lider de afaceri Liderul guvern Senior Nu-pentru-profit manager de antreprenor Consultant Venture capitalist Roluri executive în contabilitate, finanțe, marketing, vânzări și de comunicații,... [-]