Citește Descrierea Oficială

Te gândești să studiezi în Australia? University of Southern Queensland (USQ) se mândrește cu oferirea celui mai bun sprijin posibil pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de studiu și de carieră. Studenții USQ se bucură de mici dimensiuni de clasă, spații de învățare colaborative și o suită de servicii de asistență pentru a îmbunătăți experiența de studiu. Cu studenți din mai mult de 80 de țări și programe și programe universitare acreditate, puteți alege să studiați pe campus, extern sau online.

Despre noi

Universitatea din sudul Queensland este o universitate dinamică dedicată furnizării de grade și programe de calitate într-un mediu flexibil și de susținere. În peste 50 de ani, USQ a devenit o instituție de predare și cercetare proeminentă, care oferă educație la nivel mondial din trei locații regionale: Toowoomba, Springfield și Ipswich. Avem de asemenea un hub de informare aflat în Stanthorpe.
Elevii noștri sunt predați de lectori care sunt lideri în domeniile lor, care, la fel ca programele noastre, sunt la curent cu aspectul în continuă schimbare al industriei. Suntem mândri că suntem numărul 1 în Queensland pentru absolvenții de muncă cu normă întreagă (Ancheta Destinațiilor Universitare, 2014-2016). Indiferent dacă studenții noștri studiază online sau în campus, accentul nostru este să le oferim un suport personalizat.
Fiecare elev are acces la ofițerii de relații cu studenții (SRO) ai USQ care îi pot sprijini prin călătoria lor de învățare.

Cursuri

Programele oferite la USQ sunt concepute în scopul pregătirii absolvenților recunoscuți pe plan internațional și calificați pentru industrie. La USQ, puteți studia la nivel de diplomă, de licență, de studii postuniversitare și de cercetare. De asemenea , puteți beneficia de cursurile noastre de dezvoltare profesională Single, Pathway programe și cursuri de limba engleză pentru a spori cariera ta.

Aproape 28.000 de studenți din întreaga țară și din întreaga lume aleg să studieze la USQ în domeniile:

 • Afaceri și Comerț
 • Creative Arts and Media
 • Educaţie
 • Inginerie și mediu construit
 • Sănătate și comunitate
 • Științe umaniste și comunicare
 • Tehnologia de informație
 • Legea și justiția
 • Științe
 • Cercetare
 • Programe de limbă și Pathway program în limba engleză
 • Dezvoltare profesională.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba este campusul universitar original și este bine echipat cu o gamă largă de facilități, care să satisfacă o gamă largă de nevoi ale studenților. Cea mai mare dintre cele trei campusuri ale USQ cu privire la mărimea sa, USQ Toowoomba oferă experiența completă în campus cu cazare rezidențială și o gamă largă de activități de viață studențească care completează programul academic.

USQ Toowoomba este situat într-unul din cele mai mari orașe din Australia, la doar o oră de patruzeci de minute de mers la vest de Brisbane și aproape de Aeroportul Toowoomba Wellcamp.

USQ oferă, de asemenea, un serviciu zilnic de intercampus cu autobuzul între USQ Toowoomba, USQ Springfield și USQ Ipswich, oferind studenților mai multe opțiuni și flexibilitate pentru a participa la cursuri în funcție de nevoile lor.

USQ Springfield

USQ Springfield este un campus proaspăt și modern situat în inima uneia dintre regiunile cu cea mai rapidă creștere din regiunea Queensland.

USQ Springfield oferă o gamă largă de opțiuni de studii universitare și postuniversitare într-un cadru vibrant, la doar 25 de minute de Ipswich CBD, la 45 de minute de orașul Brisbane și la o oră de la Coasta de Aur.

Un centru de producție și performanță digitală pentru Universitatea, campusul include o instalație standard de difuzare a emisiunilor de televiziune și radio și spații de repetiție, precum și săli de predare colaborative, laboratoare noi.

USQ Springfield de clasă mondială simulator de zbor este primul de acest gen din Queensland. Simulatorul USQ este un jet de corp îngust, în care studenții de aviație pot replica un zbor în întregime, atât scenarii regulate, cât și anormale, în timp ce finalizează verificările și procedurile.

USQ Ipswich

Campusul USPS Ipswich se află pe un loc de patrimoniu într-unul din cele mai vechi orașe din Australia. Suntem parte din Ipswich din 2006, iar odată cu creșterea regiunii, ne extindem angajamentul față de regiune.

Campusul campus cu frunze din USQ Ipswich are viziuni mari în oraș, precum și o bibliotecă uimitoare care oferă o pădure tropicală vie. Campusul este la 55 de minute de orașul Brisbane, la o oră și la 15 minute de Coasta de Aur și este accesibil prin intermediul transportului public. Acasă la Școala de sănătate și bunăstare USQ, USQ Ipswich include facilități de pregătire paramedicală personalizate și noi laboratoare clinice de asistență medicală, terenuri de sport, o cafenea și o sală de gimnastică.

Pe net

Cu un studiu online la USQ, este mai ușor ca oricând un studiu să se potrivească cu viața ta. Ne concentrăm atenția asupra succesului studenților, astfel încât să vă fie mai ușor să vă potriviți gradele noastre accentuate în carieră, pe deplin acreditate, în viața voastră aglomerată. De fapt, suntem universitatea numărul unu din Queensland pentru absolvenți în muncă cu normă întreagă (Studii privind destinațiile pentru absolvenți, 2014-2016). Puteți studia cu fracțiune de normă sau cu normă întreagă sau puteți schimba încărcătura de studiu pe măsură ce viața se schimbă pentru dvs. - clasa dvs. este la fel de aproape de computer.

Studenții noștri care aleg să studieze online sunt foarte mult o parte din comunitățile noastre din campus și sunt foarte bineveniți să fim în campus cu noi, precum și să profităm de o gamă largă de facilități și servicii de asistență pe care le oferim.

Studenții online își pot accesa sala de clasă flexibilă online, ceea ce îi permite să aleagă unde studiază când studiază și chiar modul în care studiază. Nu e de mirare că peste 75% dintre studenții noștri aleg să studieze prin acest mod.

Suport pentru studenți internaționali

 • Gratuit colectarea de aeroport și transferul la locuința dvs. pentru studenții noi venind
 • Colegii rezidențiale și cazare în afara campusului
 • Grupul de lucru internațional al studenților privind centrul de carieră USQ
 • Student bunăstarea, sănătatea, consilierea și bunăstarea
 • Suport și servicii multi-credință
 • Evenimente și activități frecvente ale studenților
 • Resurse pentru dizabilități.

Aflați mai multe informații despre serviciile USQ International.

Unde să stați?

Dacă intenționați să studiați în campus cu USQ, există o serie de opțiuni de cazare disponibile pentru a se potrivi fiecărui buget - toate în imediata apropiere a fiecărui campus al USQ. Aflați mai multe despre cazare cu USQ.

Sunteți gata să aplicați la USQ?

Aplicarea pentru a studia cu USQ este ușor! Aflați mai multe despre procesul de depunere a cererilor și începeți începerea cererii. Rețineți că nu există o taxă pentru depunerea cererii la USQ.

Cercetare

USQ se angajează să efectueze cercetări care nu sunt doar de relevanță academică, ci se angajează cu industria și părțile interesate și contribuie la inovarea care aduce beneficii comunităților noastre, națiunii și dincolo de aceasta.

Cheia culturii noastre de cercetare lucrează cu industria pentru a înțelege problemele cu care se confruntă sectorul și pentru a dezvolta în colaborare noi idei și tehnologii care au un impact real asupra unui beneficiu tangibil. Avem capacități semnificative de cercetare și expertiză în următoarele domenii;

 • Agricultura si agrobusiness
 • Astrofizică
 • Patrimoniul cultural și arheologie
 • Viața digitală
 • Științele mediului
 • Sănătate și științe comportamentale
 • Științe matematice și hipersonice
 • Ingineria materialelor și tehnologia de inginerie
 • Comunitatea regională și dezvoltarea economică

Suntem recunoscuți pe plan internațional pentru munca noastră în materialele și compozitele viitoare, colaborând îndeaproape cu partenerii din industria internațională și cu alte instituții de cercetare, pentru a stabili soluții viabile pentru mediul înconjurător pentru unele dintre cele mai mari mărfuri din lume.

USQ este, de asemenea, rapid în curs de dezvoltare ca un lider de cercetare la nivel mondial în sistemele agricole și gestionarea peisajelor rurale durabile, cu cercetarea în domeniile științelor mediului, științelor computaționale și matematice, științelor agricole și inginerie. Proiectele internaționale de cercetare din Asia ajută la îmbunătățirea irigației, a producției de legume și a comercializării cafelei, printre altele.

De la superfoods la supraviețuirea cancerului la nivel regional, cercetătorii noștri lucrează pentru a îmbunătăți calitatea vieții pentru toți prin intermediul cercetării noastre în domeniul sănătății. Proiectele includ abordarea nevoilor unice ale populației regionale și rurale cu cercetarea care acoperă sistemele de sănătate, știința și tehnologia, accesul și îngrijirea, infrastructura și inovarea. Cercetătorii USQ investighează, de asemenea, potențialul alimentelor funcționale de a inversa obezitatea umană și bolile inflamatorii cronice, oferind fundația pentru a oferi în cele din urmă beneficii optime pentru sănătate pentru a reduce riscurile asociate tulburărilor cronice de viață.

Studenții postuniversitare de cercetare de la USQ au acces la o gamă largă de facilități și sunt mentorat de către cercetătorii și partenerii noștri, pentru a promova un mediu dinamic și plin de satisfacții. Programele inovatoare ale USQ de studii superioare prin cercetare (HDR) lărgesc orizonturile studenților și le pregătesc pentru o carieră provocatoare în domeniile alese, pentru a-și spori abilitățile de angajare și de inovare.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

University of Southern Queensland (USQ)

Master of Business Administration de la USQ vă va oferi marginea într-un mediu de lucru competitiv prin ajutându-vă să înțeleagă și să ia decizii critice cu privire la sc ... [+]

USQ sa clasat în primele 5 programe de MBA în Australia ^

Master of Business Administration de la USQ vă va oferi marginea într-un mediu de lucru competitiv prin ajutându-vă să înțeleagă și să ia decizii critice cu privire la schimbare. Vei invata despre sustenabilitate pe piețele și contexte globale și managementul afacerilor contemporane. MBA USQ se va construi pe studiul dumneavoastră anterioare și experiența și veți:

face parte dintr-una dintre cele mai mari MBA din Australia de studiu dintr-o gamă largă de specializări alege modul de studiu cu opțiuni flexibile de studiu pentru a se potrivi echilibrul munca / viata.

Majors

Agrobusiness (nu este disponibil în 2017) BUSINESS LEADERSHIP Analiza marketingului digital TRANSFORMAREA DIGITALĂ finanțe General Managementul afacerilor la nivel mondial Management de proiect Strategic Managementul Resurselor Umane De marketing strategic Afaceri durabile. ... [-]
Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
18 - 72 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern Queensland (USQ)

Încercați să vă extindeți orizonturile și să vă duceți cariera în lume? În USQ Master of Business Administration International, veți învăța cum să rezolve problemele glob ... [+]

Fiți gata să vă ocupați de lumea afacerilor

Încercați să vă extindeți orizonturile și să vă duceți cariera în lume? În USQ Master of Business Administration International, veți învăța cum să rezolve problemele globale complexe de organizare și să dezvolte o perspectivă interculturală a managementului și a afacerilor internaționale.

Acest grad, livrat on-line cu o întâlnire directă la USQ Toowoomba și Springfield, vă va oferi ocazia de a vă crește abilitățile de management internațional, concentrându-vă în special asupra afacerilor internaționale. Sub rezerva cererii, va exista, de asemenea, posibilitatea de a călători într-o locație internațională pentru a finaliza un studiu de caz live cu studenți din întreaga lume - o oportunitate unică de a lucra în rețea și de a se conecta cu o firmă internațională.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 8 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern Queensland (USQ)

Maestru de Administrarea Afacerilor și Master of Professional Contabilitate grad dublu vă oferă posibilitatea de a câștiga cunoștințele și aptitudinile necesare pentru co ... [+]

Deveniți un contabil și câștigați un avantaj competitiv în afaceri

Maestru de Administrarea Afacerilor și Master of Professional Contabilitate grad dublu vă oferă posibilitatea de a câștiga cunoștințele și aptitudinile necesare pentru contabilitate profesionale, în timp ce, de asemenea, în curs de dezvoltare o înțelegere a contextului de management mai larg, mai bine pregătirea pentru roluri senior management.

Veți primi un testamur separat (certificat oficial) pentru fiecare grad și veți putea finaliza gradul dublu în mai puțin timp decât dacă ați ales să studiați cele două grade separat.

Acreditare profesională

Programul îndeplinește cerințele de intrare educațională atât ale CPA Australia, cât și ale contabililor autorizați Australia și Noua Zeelandă (CAANZ). Aceasta oferă membrii asociați ai CPA Australia, eligibilitatea de a studia examenele profesionale CPA și eligibilitatea pentru a studia examenele profesionale CAANZ.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
30 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

University of Southern Queensland
Address
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australia
Website
Număr de telefon
+61 74631 5543
Address
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australia
Address
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australia
Address
Australia Online, Australia
Număr de telefon
undefined