Citește Descrierea Oficială

De ce să alegeți UWA


Explorați campusurile și facilitățile noastre, cunoașteți istoria celei mai vechi universități din statul nostru și descoperiți de ce o diplomă UWA vă poate pune la dispoziție pentru carierele viitorului, nu doar pentru locurile de muncă de mâine.

Suntem mândri că ne aflăm pe primul loc în Australia de Vest și că suntem în top 100 de universități la nivel global.

No1 - Egal primul general pentru cererea și cercetarea studenților

7 - Șapte dintre subiecții noștri sunt clasați în Top 50 din lume

Top 100 - Clasat pe locul 96 în top 100 de universități din întreaga lume


Cinci motive pentru a studia la UWA

Aflați ce inspiră oamenii să-și urmărească obiectivele cu noi.


Experiență experimentală a studenților

Alături de râul Swan, campusul nostru din Perth se numără printre cele mai pitorești din Australia, cu clădiri iconice din gresie, situate în grădinile cu patrimoniu. Suntem la doar 10 minute de cartierul comercial și de afaceri din Perth și aproape de multe dintre plajele uimitoare ale orașului.

În campus, veți avea o serie de facilități esențiale pentru a vă bucura, inclusiv cafenele, biblioteci, librării, o incintă culturală vibrantă și tone de cluburi și societăți pentru a vă alătura și a experimenta viața elevilor la maxim. Suportul nostru Guild Student înseamnă că puteți încerca să vă faceți parte din voluntariat, să obțineți sfaturi independente cu privire la o serie de probleme sau să participați la unul dintre numeroasele evenimente variate din și în afara campusului.


Structura inovatoare a cursului

Indiferent de obiectivele pe care le aveți, o diplomă UWA creează o lume a posibilităților. Aproximativ 40% din locurile de muncă de astăzi nu vor mai exista în 20 de ani (CEDA, 2015), deci credem într-o pregătire mai bună pentru carierele viitorului.

Structura noastră de cursuri inovatoare este singura de acest gen din WA și se bazează pe un model global. Aceasta înseamnă că vă puteți urmări interesele și vă puteți maximiza oportunitățile de carieră în același timp. Această flexibilitate vă stabilește în afară de mulțime și este cheia pentru a vă proteja în viitor cariera.


Clasamente și ratinguri

Noi plasăm primul general global în Australia pentru cererea elevilor, salariile de bază pentru absolvenți, intensitatea cercetării și bursele de cercetare bazate pe măsurile-cheie din Ghidul Universităților Bune 2016. QS World Rankings ne-a dat cel mai mare rating posibil - 5 stele - primul procent din universitățile din întreaga lume. Șapte dintre domeniile noastre sunt clasate în Top 50 din lume, potrivit clasamentului QS World University by Subject.


Rezultate graduale

Gradul dvs. UWA este o investiție în viitorul dvs. Absolvenții noștri depășesc în mod constant salariile inițiale pe plan național și ratele de ocupare a absolvenților de stat. Sărbăm parteneriate puternice din industrie, oferindu-vă experiențe practice, reale, în plus față de oportunități de rețea de profesioniști valoroase. Această abordare hands-on de învățare este foarte apreciată de angajatori și vă asigură că sunteți pregătiți pentru carieră. Absolvenții noștri continuă să inspire și să producă un impact pozitiv asupra societății.


Schimbarea lumii prin cercetare

Ca universitate de cercetare intensivă, facem parte din grupul celor opt (o coaliție de universități de cercetare de vârf din țară) și unul din cei doi membri ai rețelei universale mondiale din Australia. De asemenea, suntem membri ai rețelei Matariki de înaltă calitate, universități intensiv de cercetare, cu un accent special pe experiența studenților.

De-a lungul anilor, am continuat să atragem personal universitar, cercetători și studenți recunoscuți la nivel global, inclusiv profesorul nostru laureat al Premiului Nobel, Barry Marshall, și primim anual aproximativ 80% din totalul fondurilor pentru cercetare acordate universităților WA.


Conexiuni în industrie

La UWA veți studia nu numai într-o anumită măsură, ci veți avea ocazia de a câștiga experiență valoroasă în ceea ce privește viitoarea carieră.


mentorat

Conectează-te cu un profesionist din industrie pentru sfaturi personale și dezvoltă-ți abilitățile.


Experiență non-credit

Rețeaua noastră de destinații de plasare din industrie vă permite să găsiți destinații de plasare necreate.


Plasarea pentru credit

Pentru plasamentele de credit sau practicile sunt aranjate ca parte a gradului dumneavoastră.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


University of Western Australia Business School

MBA nostru de zi cu zi intensiv vă oferă posibilitatea de a spori perspectivele de carieră prin contact mai direct cu liderii de afaceri și un program personalizat de dez ... [+]

În doar 12 luni, MBA-ul UWA de la Full-Time Intensive vă va spori perspectivele de carieră oriunde în lume. MBA UWA Full Time Intensive vă va oferi cea mai bună șansă de a deveni un viitor lider, permițându-vă să vă concentrați pe una din cele trei domenii de specialitate: leadership, resurse sau management.

Despre curs

Programul MBA Full Time Intensive vă oferă pregătire deosebită pentru obținerea meseriei pe care o doriți. Cursul include:

Un program personalizat de Dezvoltare a Leadership dezvoltat pentru dvs. de către Facultatea de Leadership de clasă mondială (doi australieni Cercetare Consiliul de Future Fellows și Woodside Catedra în Leadership și Management)One-on-one mentoring de la o figură superioară a industrieiCoaching-ul carierelor și atelierele oferite de managerul nostru de servicii de carieră MBAProiect de analiză strategică și consultanță, care lucrează la un proiect real pentru una dintre organizațiile noastre partenere (organizațiile anterioare includ ATCO Gas, Departamentul Agriculturii și Alimentației WA, APPEA)Cursuri de masterat cu directori executivi și senior managers din companiile de top ASX și departamentele guvernamentaleContact direct cu membrii Consiliului de afaceri al școliiAlegerea domeniilor specializate în conducerea finanțelorStructura cursului... [-]
Australia Perth
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Western Australia Business School

Dezvoltați-vă abilitățile de conducere și obțineți o înțelegere profundă a dreptului comercial internațional. ... [+]

În doar doi ani, puteți absolvi cu două diplome de masterat. Obțineți un MBA recunoscut pe plan internațional, precum și o diplomă de master în dreptul comercial internațional.

Despre curs

Programul MBA Full Time Intensive vă oferă pregătire deosebită pentru obținerea meseriei pe care o doriți. În plus, Master în Drept Comercial Internațional vă va oferi cunoștințe neprețuite în acest domeniu. Cursul include un program personalizat de Dezvoltare a Leadership dezvoltat de Facultatea Leadership de clasă mondială și un mentor unu-la-unu de la o figură senior industrie. Veți primi, de asemenea, coaching și ateliere de carieră și veți lucra la un proiect de analiză strategică și consultanță pentru una dintre organizațiile partenere. Master of International Drept Comercial oferă o bază solidă în domenii de drept legate de comerț, vânzări, transport maritim și finanțe. Apoi, veți fi specializați în domenii precum legea OMC, arbitrajul comercial, legea comparativă și legea și reglementările privind tranzacțiile financiare australiene.... [-]

Australia Perth
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Western Australia Business School

Aflați cum să conduceți în orice situație - fie că este vorba de a construi o întreprindere comercială sau o organizație non-profit de la început, fie de a conduce o comp ... [+]

Master în Administrarea Afacerilor (MBA) a UWA are un accent puternic pe tendințele actuale de afaceri și este foarte de dorit pentru profesioniștii care doresc să se mute în niveluri mai înalte de management.

Despre curs

MBA Flexible este ideal pentru profesioniști cu experiență care doresc să-și transforme cariera și să-și dezvolte abilitățile în conducere și management.

În calitate de student MBA Flexible, veți completa studiile de bază în toate domeniile principale ale afacerii - contabilitate și finanțe, luarea deciziilor, economie, comportament organizațional, marketing și management strategic - oferindu-vă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face cea mai mare afacere provocări.... [-]

Australia Perth
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză