Institut für Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BINE ATI VENIT LA OFIs - INSTITUTUL DE MANAGEMENT

educație Part-time și de formare în Salzburg

Ifm - Institutul de Management este un furnizor privat care pleacă în Austria pentru economie educație part-time și de formare cu o puternică grade practice și academice BA, MBA si doctorat. Ca partener pentru companiile care ofera OFIs de dezvoltare și de formare concepte individuale de primă clasă, care sunt adaptate în mod individual la nevoile companiei.

Pentru oferta noastra de formare, ne bazăm pe o rețea internațională de lectori universitari de primă clasă și practicieni din industrie.

studii academice, cursuri și seminarii

Considerăm că formarea trebuie să se adapteze la cel care învață - și nu invers! Reconcilierea vieții profesionale cu viața privată și de formare este obiectivul nostru principal și servește ca un ghid pentru proiectarea programelor noastre de studiu și cursuri.

datele lunare de lansare pentru programul nostru de MBA și BA, datele de examinare individuale și studiu de design modular oferă o mare flexibilitate și să faciliteze încheierea de studii cu frecvență redusă. cursuri și seminarii noastre sunt, de asemenea, adaptate la cerințele profesionale - ideale pentru cei care doresc să-și continue studiile într-un timp scurt.

Pentru firme si companii care doresc să investească în angajați pe termen lung, vom dezvolta solutii personalizate in-house. În plus, ca un antreprenor expertiza Facultății de consultanță din cadrul OFIs disponibile.

De asemenea, veți găsi dreptul de formare pentru cariera dvs. și să profite de experiența noastră pentru succesul dumneavoastră!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea EMBA-uri » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Executive MBA în Management General

Campus Cu jumătate de normă 18 luni October 2018 Austria Salzburg

provocările de afaceri de master, decizii strategice și îndeplini responsabilitățile de conducere - cu gradul academic MBA (Master of Business Administration), vă calificați pentru nivelul de management. Educația cuprinzătoare de management general prevede, în profunzime cunoștințele actuale de afaceri și abilități de management și de conducere. La OFIs - Institutul de studiu de management deosebit de flexibil: design de studiu individual și de îngrijire cuprinzător vă duce la succes! [+]

Studii de management part-time la Salzburg

De la începutul secolului 21. Century este Master of Business Administration MBA, probabil, gradul post-universitare cele mai recunoscute din timpul nostru. Nu fără motiv - pentru că studiul face o educație excelentă de afaceri pentru directori de la cel mai înalt nivel academic.

un avantaj special OFIs lor:

Design-ul modular al programului nostru de Executive MBA, o linie de bază în orice moment! Planificarea de studiu flexibil, planificarea de examinare individuală se adaptează la bugetul de timp! Elaborat de tine, ca parte a conținutului cursului și conceptele sub formă de lucrări și teza de masterat vă aduce o utilizare practică imediată pentru dezvoltarea personală și profesională viitoare.... [-]