WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Economie și WU Executive Academy din Viena - WU Executive Academy

Universitatea de Economie și Afaceri din Viena (WU) este una dintre cele mai mari universități din lume și își asumă portofoliul de programe în sectorul educației executive din cadrul WU Executive Academy . Acestea includ programe MBA și Master of Laws, diplomă universitară în Administrarea afacerilor, programe universitare, programe personalizate și programe deschise. WU Executive Academy este astăzi unul dintre principalii furnizori de educație continuă din Europa Centrală și de Est.

Calitate excelentă

Ca parte a WU, WU Executive Academy acreditată la AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) și EQUIS (European Quality Improvement System). În plus, calitatea de programe de MBA a fost acordat AMBA (Asociația de MBAs) Sigiliul de aprobare. În plus față de WU, mai puțin de 75 de școli de afaceri din întreaga lume și doar două din lumea vorbitorilor de limbă germană îndeplinesc cerințele de înaltă calitate ale tuturor celor trei organisme de acreditare.

Lectori remarcabili

Programele de educație executivă ale WU Executive Academy învață exclusiv profesori recunoscuți pe plan internațional și directori de top din domeniu. Acestea transmit cele mai recente descoperiri științifice și instrumente de gestionare relevante pentru practici. Pentru programele noastre am reușit să atragem experți din întreaga lume ca vorbitori.

Executivi și potențiali mari din peste 85 de țări

Peste 2.200 de directori, profesioniști și potențiali mari din peste 85 de țări sunt instruiți și educați în fiecare an în cadrul programelor. Cursurile de studiu și cursurile se desfășoară în prezent în mai mult de 15 țări și pe 3 continente.

WU Executive Club - Clubul Alumni

Absolvenții noștri trăiesc principiul "învățării de-a lungul vieții" și știu cât de important este să fie mereu la zi. De asemenea, au cunoștințe tehnice extinse și abilități excelente de conducere.

Infrastructură optimă

Campusul WU oferă 23 000 de studenți și 1 500 de angajați spațiu de lucru, cercetare, învățare și predare, precum și condiții-cadru optime pentru predare și cercetare. De asemenea, are o locație centrală, cu legături de transport excelente și la granița cu una dintre cele mai mari zone de agrement din Viena.

Ca participant la programele noastre de educație continuă, beneficiați de utilizarea celor mai recente metode și tehnologii de predare și de infrastructură concepute special pentru educația executivă.

Locații

Leopoldstadt

Address
Welthandelspl. 1, Gebäude EA
1020 Leopoldstadt, Viena, Austria

Acreditări