Citește Descrierea Oficială

Cu campusul sa de origine din St Louis, Universitatea Webster este o instituție la nivel mondial angajamentul de a oferi experiențe de învățare de înaltă calitate, care transformă studenții pentru o cetățenie globală și excelență individuală. Fondata in 1915, Webster ofera universitare, postuniversitare, și programe de gradul de MBA, precum și o rețea globală de peste 100 de campusuri din 8 tari (Austria, China, Ghana, Elveția, Thailanda, Olanda, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii) pe 4 continente. Sa-20.000 plus populație de studenți reprezintă aproape 150 de naționalități. Webster este unul dintre cele mai diverse și globale de universități din lume.

Campusul Webster Viena a fost înființată 1,981. Webster Viena este singura universitate acreditată dual în Austria, cu atât, acreditarea SUA Comisiei învățământ superior, precum și acreditarea universitate privată de la Ministerul austriac al Educației. Universitatea oferă licență, masterat și de MBA de grade în Afaceri & Management, Relații Internaționale, Communications Media și Psihologie. Valorile fundamentale Webster Viena includ excelență în predare, teoria și practica aderarea, dimensiuni clasa mica (maximum 25 elevi), și educarea elevilor pentru a fi cursanți independenți pe tot parcursul vieții, pregătit să participe într-o societate din ce în ce international. Acreditare - Universitatea Webster este acreditată în Statele Unite de către Comisie Higher Learning. Acreditarea, care a fost acordat pentru prima dată în 1925, include universitare și postuniversitare niveluri de la toate locații din întreaga lume în cazul în care Universitatea oferă programe. - Începând cu anul 2001 de către Ministerul Austriac Federal al Științei și Cercetării (BM: WF) ca austriac Universitatea privat. - Din 2008, prin ACBSP (Asociația Collegiate Business școli și programe) acreditare pentru programele de afaceri Webster - Membru al EFMD (Fundația Europeană pentru Management Development) și AACSB (American Adunarea Collegiate Schools of Business)

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Webster Vienna Private University

Master of Business Administration (MBA), programul oferă instruire în afaceri pentru studenții interesați în înțelegerea naturii de lucru de afaceri într-un mediu competi ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA) , programul oferă instruire în afaceri pentru studenții interesați în înțelegerea naturii de lucru de afaceri într - un mediu competitiv. Cursuri în programul de MBA integra informații și teorii din diferite discipline, inclusiv contabilitate, economie, finanțe, marketing, operațiuni de producție și de management strategic.

Obiectivul acestui program este de a dezvolta elevii în managerilor de afaceri în general, educați și directori, care să înțeleagă natura de afaceri ca un întreg, cu instrumente și tehnici aplicabile la o mare varietate de situații de afaceri.

Capstone pentru programul de MBA oferă studenților șansa de a reuni toate teoriile, competențele și instrumentele studiate în timpul programului și a le integra într-o experiență de învățare care subliniază natura a concurenței și de tipul de manevre strategice care trebuie să se facă în pentru a reuși. În plus, curriculum de bază MBA este aliniat cu zonele de conținut care sunt specificate pentru noua examinare Certified MBA (CMBA).... [-]

Austria Vienna
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1.5 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Webster Vienna Private University
Palais Wenkheim
Praterstrasse 23
A-1020 Vienna
Austria

Vienna, Vienna, 1020 AT