Webster Vienna Private University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu campusul său de origine din St. Louis, Webster University este o instituție mondială angajată să ofere experiențe de învățare de înaltă calitate, care transformă studenții pentru cetățenie globală și excelență individuală. Înființată în 1915, Webster oferă programe de licență, absolvenți și MBA, precum și o rețea globală de peste 100 de campusuri în 8 țări (Austria, China, Ghana, Grecia, Elveția, Thailanda, Olanda, Statele Unite) pe 4 continente. Populația sa de peste 20.000 de studenți reprezintă aproape 150 de naționalități. Webster este una dintre cele mai diverse și globale universități din lume.


Campusul Webster Vienna Private University (WVPU) a fost înființat în 1981. Webster Vienna este singura universitate acreditată din Austria în Austria, cu acreditare a Comisiei Superioare de Învățare a SUA și acreditare universitară privată de la Ministerul Educației din Austria. WVPU oferă programe de licență și masterat în afaceri

Valorile de bază ale Webster Vienna includ excelența în predare, combinarea teoriei și practicilor, dimensiuni mici de clasă (maximum 25 de studenți) și educarea studenților pentru a fi studenți independenți pe viață, pregătiți să participe la o societate din ce în ce mai internațională.

Acreditare
- Universitatea Webster este acreditată în Statele Unite de către Comisia de învățare superioară. Acreditarea, care a fost acordată pentru prima dată în 1925, include niveluri de licență și absolvenți în toate locațiile din întreaga lume unde Universitatea oferă programe.
- din 2001, de către Ministerul Federal al Științei și Cercetării din Austria (bm: wf) ca universitate privată austriacă.
- din 2008, prin acreditarea ACBSP (Asociația Școlilor de Afaceri Colegiiate și a Programelor) pentru programele de afaceri Webster
- Membru al EFMD (European Foundation for Management Management) și al AACSB (American Assembly of Collegiate Schools of Business)

Locații

Viena

Address
Webster Vienna Private University
Palais Wenkheim
Praterstrasse 23
A-1020 Vienna
Austria

1020 Viena, Viena, Austria