Citește Descrierea Oficială

Khazar University

Khazar University este o instituție privată de învățământ pentru studii universitare, universitare și profesionale, care promovează studiul și cercetarea avansată, politica educațională și dezvoltarea în Republica Azerbaidjan.

Khazar University este prima universitate din Azerbaidjan, compusă din mai multe școli independente, unite de aceleași politici și principii academice, care oferă o gamă largă de specializări diferite în Arte, Științe Umane și Științe Sociale, Arhitectură, Inginerie și Științe Aplicate, Economie, Administrarea Afacerilor, Educație .

Khazar asemenea, una dintre cele mai mari universități din Azerbaidjan în ceea ce privește relațiile sale cu industria.

Astăzi, Universitatea a stabilit relații eficiente cu cele mai importante companii locale și internaționale.

Profesorii de la Khazar au câștigat recunoașterea și conducerea în domeniile lor profesionale sau sunt lideri de afaceri, artiști și avocați cu reputație națională și internațională.

Studii postuniversitare, inclusiv programe profesionale, de doctorat și de masterat, și cel mai extins program de MBA din Azerbaidjan au un loc important în profilul de educație al Universității.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Khazar University

Programul de MBA dezvoltă abilități generale de management și oferă cunoștințe avansate și abilități în diferite domenii de activități de afaceri, în funcție de concentra ... [+]

Programul de MBA dezvoltă abilități generale de management și oferă cunoștințe avansate și abilități în diferite domenii de activități de afaceri, în funcție de concentrații . Profesioniștii cu diplomă de MBA demonstrează avantaje competitive semnificative în toate tipurile de organizații. Calificările obținute de absolvenții programului sunt esențiale pentru a deveni lider în comunitatea de afaceri.

La cel mai înalt nivel de calificare în afaceri, programul Khazar University MBA oferă o cale de dezvoltare intensivă a managementului. Competențele și cunoștințele dezvoltate în programul MBA sunt aplicabile tuturor formelor de organizare și sunt utile atât managerilor profesioniști, cât și celor cu ambiții antreprenoriale.... [-]

Azerbaidjan Baku
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Khazar University (Neftcilar Campus)
11 Mehseti Str.

Baku, Baku, AZ1096 AZ