MDCI - Management Development Centre

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Timpurile fără precedent cer o gândire nouă.

MDCI și CMC au re-scris jurnalul.

De mai bine de treizeci de ani, Management Development Center International (MDCI) a redefinit modul de predare a educației executive în Orientul Mijlociu și Africa. Acum, concentrarea noastră pe activarea liderilor transformaționali a dus la o nouă Pathway de realizare a unui MBA acreditat în Marea Britanie.

Ghidat de CEO-ul CMC, Dr. Lester Massingham, aducem MBA Next Generation către liderii de nouă generație din Golf. Începeți să terminați în doar 12 luni, cu o investiție financiară de doar 12.000 USD.

Cu toții avem o istorie. Iată o scurtă privire asupra noastră.

  • Peste 5.000 de studenți.
  • Lucrând în asociere cu facultăți de frunte din Marea Britanie, colegii și universități.
  • A primit premiul reginei pentru export în educație.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Istorie

La începutul anilor ’90

MDCI alege Bahrain ca nod regional pentru a servi educația de conducere a profesioniștilor și liderilor din cariera Arabiei din toate sectoarele.

1993

MDCI lansează primul program MBA de învățare la distanță în regiune cu Universitatea Hull din Marea Britanie, de la bazele din Dubai și Bahrain.

1995

MDCI a fost aprobat ca primul furnizor de MBA pentru Saudi Aramco și livrează primul MBA la fața locului în Sultanatul din Oman cu Universitatea Lincoln din Marea Britanie.

1997

MDCI este distins cu Premiul Reginei pentru export în educație.

1998

MDCI începe primul Doctorat în Administrația Afacerilor din regiune, cu sediul în GCC cu Universitățile din Hull și Lincoln.

2000

MDCI oferă primul Masterat în Studii de Securitate în GCC la Universitatea din Reading din Marea Britanie.

La începutul anilor 2000

MDCI lansează Programul de dezvoltare a managementului avansat în Bahrain în colaborare cu Ministerul Muncii și Afacerilor Sociale. Între timp, în consultare cu atașatul militar britanic a livrat programul HBA MBA Sultanului forțelor armate din Oman, ca parte a programului de compensare Al Yamamah.

2006

MDCI a numit agenții regionali pentru Universitatea din Africa de Sud.

2015

MDCI livrează doctoratul în administrarea afacerilor (DBA) pe locație în Bahrain și Oman, la Liverpool John Moores University.

2020

Next Generation MBA se lansează live, online, lansat în timpul închiderii globale CoVid-19.

Dezvăluire de conducere, de peste 5.000 de ori din 1993

Alumni

În Bahrain din 1993, MDCI a comercializat, susținut și administrat livrarea la fața locului a dezvoltării managementului, programe sub și post-universitare de la instituții academice apreciate, inclusiv cele mai importante universități din Marea Britanie, precum Hull, Reading și Lincoln, la peste 5.000 de cariere profesioniști.

Nou gen

Gândirea cu mai multe fațete a inspirat designul și calendarul MBA The Next Generation. Pentru început, 2020 este un an fără precedent care necesită noi învățări. Certificatul CMC în leadershipul transformațional, cu gradul de la York St John, se ocupă de a răspunde la acest nivel pe mai multe niveluri. Și, avem o idee că Alumnii noștri vor fi gata să le sugereze membrilor familiei, prietenilor și echipei lor „următorul gen”.

liderii

La doar patru ani în furnizarea dezvoltării de management, a programelor sub și post-universitare, MDCI a primit premiul Reginei pentru export în educație în 1997, recunoscând rolul de lider al firmei britanice în Orientul Mijlociu și Africa. Rapid înainte de mai bine de două decenii și la programele MDCI au participat lideri la mai multe niveluri pe mai multe sectoare, inclusiv Ministerial, C-Suite, precum și antreprenori care atrag mega achiziții, fuziuni și înregistrări.

În cele din urmă, un MBA care este realizabil, acreditat, accesibil și accesibil.

De ce să cheltuiți cel puțin de două ori mai mult timp și bani pentru a câștiga un MBA atunci când puteți obține o calificare acreditată de universitate din Marea Britanie în 12 luni pentru sub 12.000 USD?

Schimbările cuantice experimentate în ultimele luni au încurajat echipa noastră să găsească o nouă soluție pentru MBA. Am aterizat programul perfect pentru profesioniștii curajoși din Arabia care caută noi abilități de leadership în această conjunctură fără precedent.

Rezultatul este MBA Next Generation.

Studiul dvs. este finalizat într-un an, nu necesită o diplomă de licență și este predat de facultatea britanică din Golf și / sau în direct online, reducând în continuare costurile.

De ce să alegi MDCI?

Nu credem în barierele pentru succes.

Acesta este cel mai accesibil MBA din regiune.

Nu este nevoie de grad.

  • Experiența dvs. de afaceri experimentată vă poate aduce la bord.
  • Luați primele șase luni pentru a obține un certificat profesional în Leadership transformațional.
  • Reduceți costurile și călătoriile, participați în Golf și / sau accesați sala de clasă, trăiți online.
  • Livrare de weekend care se potrivește în jurul muncii și familiei.

Dragostea noastră pentru Arabia

De mai bine de treizeci de ani, MDCI ajută studenții din Orientul Mijlociu și Africa să atingă potențialul real și să atingă ambiții de carieră. Beneficiar al premiului Reginei pentru export în educație, alumni MDCI ocupă 5.000 de absolvenți - peste organizații de frunte precum Batelco, Saudi Aramco, Al Marai, Gulf Air, Qatar Petroleum, RasGas, PDO și Omantel.

Locații

Manama

Address
MDCI - Management Development Centre
Manama, Guvernatorul Capitalei, Bahrain

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră