Alfred Ford School Of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Alfred Ford Scoala de Management vă oferă posibilitatea de a merge în cazul în care alte programe de MBA nu merg, de la cele mai intime unitățile de propriul comportament la cele mai largi perspective posibile de afaceri și locul său în societate.

Noi oferim o experiență educațională de neegalat:

  • instrucțiune superioară de la un expert facultate
  • un format de învățare inovatoare și flexibile
  • un angajament de a studenti absolventi care valoare comunitară, colaborare, pasiune și mândrie

Învățarea cu studii de caz de la Alfred Ford School of Management pe Vimeo.

Experiența studiu Alfred Ford este unul dintre da-și-ia, în care facultatea ascultă la fel de mult ca ei curs, și elevii să ia inițiativă la fel de des ca acestea să ia notițe. În cele din urmă această abordare înseamnă evaluarea experiență și înțelepciune studenții noștri, și crezând că participarea lor ridică discuția la cel mai înalt nivel și creează lideri de afaceri, care sunt confortabile, cu schimbul de idei naturală în economia globală de astăzi.

O bază de cunoștințe de management general, vă oferă flexibilitatea de a muta într-o gamă largă de roluri de afaceri sau de conducere, în timp ce un accent pe dezvoltarea leadership vă oferă abilitățile interpersonale care aveți nevoie pentru a ajunge acolo.

Aflați mai multe despre afaceri și mai mult, cu o educație care patrunde adanc in probleme relevante de mediu, sociale, și de guvernare.

Declarație de viziune

Pentru a dezvolta o scoala de afaceri de lider în domeniul leadership conștient și de management pentru formarea liderilor de a avea un mod de gândire la nivel mondial și de caracter impecabil.

Misiune

Alfred Ford School of Management dezvoltă lideri etice la nivel global minte prin combinarea mai recente cunoștințe de management cu înțelepciune antică.

Locații

Durbuy

Alfred Ford - School of Management

Address
Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy
6940 Durbuy, Regiunea valonă, Belgia
Număr de telefon
+32 86 38 73 55