Citește Descrierea Oficială

Sunteți recent absolvent de facultate și căutați un masterat? Sau aveți o experiență de muncă limitată și sunteți gata pentru o nouă provocare?

Antwerp Management School oferă diferența!

Antwerp Management School , școala de management autonomă a Universității din Antwerp (Belgia), oferă 8 masterani avansați acreditați într-un context cu adevărat internațional cu opțiuni de studiu în: Belgia, China, Brazilia, Italia și SUA. În plus, suntem clasați pe locul # 35 în Financial Times pentru Master of Management (2016-2018)

În prezent, oferim 6 programe acreditate de limba engleza predate Master: Master of China Europa Business (Studii în Belgia și China.) - Master în Managementul Internațional de Modă (Studiul în Belgia, Italia și Brazilia.) - Master of Finance pentru o diplomă dublă în SUA.) - Maestru de Management Global - Maestru de Inovare

În cele din urmă, oferim, de asemenea, mai multe masterat pentru profesioniști, programe executive, un doctorand executiv și un Executive MBA. Acesta din urmă este clasat pe locul al doilea în Belgia (în conformitate cu Financial Times).

Pentru mai multe informații, contactați managerul nostru pentru recrutare : Eva Peeters eva.peeters@ams.ac.be T - 32 (0) 3 265 40 11

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Antwerp Management School

Ai ambiția de a dezvolta în continuare cariera în organizația dumneavoastră? Doriți să facă diferența în compania sau organizația dumneavoastră, dar, de asemenea, în cont ... [+]

Executive MBA (EMBA)

Ai ambiția de a dezvolta în continuare cariera în organizația dvs., dar este auto-implementare, de asemenea, de mare pe ordinea de zi și doriți să implementați talentele? Doriți să facă diferența în compania sau organizația dumneavoastră, dar, de asemenea, în contextul global al societății?

Apoi, sigur că sunteți pregătit pentru MBA Executiv la Antwerp Management School, un program cu adevărat unic, cu facultate și participanții internaționali cu care începe o călătorie în cazul în care conștiința de sine, cooperare, înțelegere a contextului de afaceri la nivel mondial și conștiința societății sunt esențiale.

De ce să urmeze acest program la Antwerp Management School? ... [-]
Belgia Antwerp
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Study at AMS

Career Fair

Meet our students: Julan

Location address
Antwerp Management School, Boogkeers 5, 2000
Antwerp, Flanders, BE
Social Media