Bhaktivedanta College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bhaktivedanta College într-un "pe scurt"

Bhaktivedanta Termenul sanscrit are o semnificație specială pentru Bhaktivedanta College. Vedanta, compus din Veda (cunoștințe) și Anta (concluzie), înseamnă punctul culminant al cunoaștere, înțelegere, sau evaluare critică. Bhakti înseamnă iubitor serviciu devoțional în transcendental sursa, personal de tot.

Deci, Bhaktivedanta cuvântul combină ideile de excelență academică și cele mai mari valori și activitățile spirituale. Bhaktivedanta Termenul onorific este dat venerat adept-savanți în cercurile spirituale indiene. Srila AC Bhaktivedanta Swami Prabhupada fondatorului-Acharya al Societatii Internationale pentru Krishna Constiinta (ISKCON), a primit acest titlu la mijlocul secolului al XX-lea de contemporanii săi.

Târziu în viața lui, el a scris cărți aproape șaptezeci, care sunt traduceri și comentarii cu privire la textele Vaishnava. Între 1965 și 1977, el și urmașii săi au început la nivel mondial mai mult de o sută de temple, ferme, și școli. In zilele noastre, învățăturile sale sunt practicate și predate în multe congregații conectate la ISKCON.

Srila Prabhupada este sursa de inspiratie din spatele Bhaktivedanta College, pentru că viața lui exemplară învață că cea mai bună educație combină progresul cunoașterii cu auto-realizare și dragostea lui Dumnezeu, sau Sri Krishna.

Bhaktivedanta College este o instituție internațională care servesc nevoilor educaționale ale elevilor ambițioase, minte spiritual. În acest scop, Colegiul urmărește șase idealuri:

Curaj și Scop Student Wellbeing Spiritual de învățare integrată Excelență academică și profesională Maturitatea morală și spirituală Parteneriat de colaborare

Colegiul este situat in Durbuy, un cătun amplasat în pitoreasca regiune Ardeni a Belgiei. Inegalabilă pentru liniște și liniștea sa, este un decor superb pentru cercetare și reflecție acest zonă împădurită. În centrul campusului Colegiului afla istoric Château de Petite Somme inima unei înfloritoare Vaishnava templu și comunitate.

Istoria noastră

De la deschiderea sa în septembrie 2002, Bhaktivedanta Colegiul a primit peste o mie de studenți din douăzeci și șase de țări. De la începuturile, module academice Colegiului au fost augmentat cu sistemele de studiu și de mentorat extra-curriculare menite să cultivarea caracter, a împlinirii personale și maturitate spirituală.

Programul își propune să integreze studiu academic riguros cu rafinament spiritual, valorile educației și formării profesionale. Mediul de predare este engleza, iar elevii cu o alternativa de prima limbă sunt oferite sprijin suplimentar în scris si vorbit limba engleză.

În 2003, Universitatea din Wales Lampeter (UWL) acreditat cursul universitar de trei ani, culminând cu o diplomă de licență Teologie din "Studii Vaishnava": prima vreodată în lume vorbitoare de limba engleză. Colegiul a lucrat in colaborare cu Centrul Oxford pentru Studii hinduse (OCHS), un centru independent recunoscut de la Universitatea din Oxford.

De atunci, mulți membri ai facultăților au primit doctorate lor de la Oxford. Angajat la investiții pentru viitor, Bhaktivedanta Colegiul finalizat recent construcția unui nou bibliotecă, facilități de birouri și un bloc de ședere, oferind astfel studenților cu up-to-data de facilități de cercetare și de recreere.

Bhaktivedanta Colegiul este un institut internațional de renume și bine de resurse, care se bazează pe înțelepciunea vechi indian de a hrăni adulți motivați, bine integrate și independent-gândite. Într-un mediu de susținere și spiritual-înălțătoare, Colegiul permite studenților să realizeze potențialul lor academice și profesionale, se aplică principiile Krishna conștiente de stilul de viață contemporan și de a face contribuții durabile la toate zonele demne de efort uman. Pentru a realiza acest lucru, Colegiul promovează șase idealuri, și anume:

  1. viziunea și obiectivul

Succesul pe termen lung inspira prin căutarea fierbinte adevărului, scopul și de auto-descoperire.

  1. Student Wellbeing

Îmbunătățirea perspectivelor elevilor de stabilire a fundații solide pentru cariera lor viitoare, stabilitatea economică și împlinire spirituală.

  1. Învățarea integrată spiritual

Îmbogățirea studenți cu experiență spirituală pozitivă, curricula infuzat cu Vaishnava teologie, și o, calificare practic orientate spre carieră.

  1. academică și excelență profesională

Promovarea cel mai înalt standard de servicii și de burse în timp ce pregătirea studenților ca lideri exemplare în domeniile lor respective.

  1. morală și spirituală de maturitate

Care să permită studenților să dezvolte virtute și înțelegere, să adopte profesii etice și care îndeplinesc, și se aplică înțelepciunea lor la toate aspectele legate de viața privată și publică.

  1. colaborare Parteneriat

Lucrul cooperare cu comunitățile locale, naționale și globale pentru a stabili un patrimoniu de învățământ de durată beneficii sociale, culturale și spirituale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online Certificate » Vedea Online Cursuri » Vedea Summer courses »

Videoclipuri

Bhaktivedanta College Online

Bhaktivedanta College Kirtan Course