Citește Descrierea Oficială

• Școala Solvay din Bruxelles

Școala Solvay Brussels este facultatea de economie și conducere a Universității Libere de Bruxelles, una dintre cele mai mari universități din Belgia, cu o tradiție veche de excelență în învățământul superior. În fiecare an, școala, care este acreditată de EQUIS și AMBA , salută mai mult de 4000 de studenți, care participă la peste 30 de programe, printre care programe de licență, masterat, masterat, MBA, educație executivă și programe în cadrul companiei . Misiunea SBS-EM este de a avea un impact decisiv și pozitiv asupra modului în care sunt abordate provocările economice și de afaceri. Școala se străduiește să facă față celor mai presante provocări economice și de afaceri ale timpului nostru, cu un amestec unic de rigoare științifică, abilități contextuale și abilități de rezolvare a problemelor.

as
Valorile școlii Solvay Brussels School:

Anchetă gratuită, Excelență, spirit antreprenorial, integrare, egalitate de șanse, guvernare democratică, relevanță socială

• Bruxelles, capitala internațională și capitala europeană

În inima Europei, doar 1h20 cu trenul de la Paris, 1h30 de la Amsterdam și 1h50 de la Londra și Köln, Bruxelles oferă toate avantajele unui capital și a calității vieții unui oraș mare și plin de viață. Bruxelles-ul este locul în care se află toate instituțiile europene importante. Acesta este sediul oficial al UE și multe alte entități decizionale politice și economice și afectează un număr din ce în ce mai mare de întreprinderi, organizații și experți internaționali. O lungă tradiție a ospitalității și a schimburilor în cea mai ecologică capitală a Europei înseamnă vizitatori și locuitori se pot bucura de un amestec larg de mâncare și muzică mondială, în timp ce vulturii de cultură pot alege dintr-o serie de muzee și spectacole.

• Serviciul de carieră

SBS-EM oferă activități de dezvoltare personală - care oferă orientare practică și coaching individual privind abordarea pieței muncii, ateliere de lucru, scrierea unui CV și scrisori de aplicare, simulări de interviuri etc. - și evenimente corporative (prelegeri și seminarii) , prezentând companiile și oportunitățile lor de angajare. De-a lungul anilor, SBS-EM oprit-o "după cum a dezvoltat o rețea de recrutor și a oprit", ca contacte stabilite cu companii din Belgia și din întreaga lume.

• Programul internațional

Odată cu globalizarea acum o realitate, școala consideră oportunitatea de a trăi și de a studia în străinătate alt = "ca fiind fundamentală în experiența de învățare a malțului =" studenții asteptare. Școala oferă numeroase oportunități de mobilitate: programul de schimb internațional (un semestru în străinătate - mai mult de o sută de parteneri), mai multe diplome duble (un an în străinătate), malt în creștere QTEM în rețea, "aster (două semestre în străinătate). este cea mai bună metodă pentru ca studenții să se pregătească pentru o viață profesională și pentru un mediu internațional.

• Alumni renumiți

Marianne Bertrand, profesor de economie, Universitatea din Chicago

Punit Bhatia, Director General, ING (India)

Laurent Bouton, profesor de economie, Universitatea din Boston

Lior Cohen, Product Manager Banking

Eric Boyer de la Giroday, președinte, ING Belgia

Gaëtan de Ralt = "Assenfosse, cercetător, Universitatea din Melbourne

Mathialt = "ca Dewatripont, director, Banca Națională a Belgiei

Dominique Leroy, CEO, Belgacom

Izabel Medeiros, Expert Process Manager, ING Belgia

Olivier Pauls, Manager Principal al Negocierilor cu ridicata, Vodafone Roaming Services

Peter Praet, membru al consiliului de administrație, Banca Centrală Europeană

Nicolalt = "Steisel, co-fondator

Jean Van Wetter, director de țară (Tanzania), VSO Talk

José Zurstralt = "Assen, Antreprenor, fondator al Skynet și Bank Keytrade

Mai multe informații: solvay.edu

Programe predate în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Această școală oferă și:

EMBA

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Gestionarea inovației și spiritul antreprenorial - nucleul afacerilor de succes de astăzi - sunt cele două principii fundamentale ale curriculum-ului MBA Solvay Executive ... [+]

Solvay Executive MBA este un program unic în inima Europei, creat de Școala de Economie și Management Solvay din Bruxelles, care însoțește directorii în evoluția și dezvoltarea carierei. Solvay Executive MBA include cursuri de ultimă generație, profesori de clasă mondială, vorbitori invitați de inspirație, diversitate multiculturală în clasă, dezvoltare personală și coaching individual. Printr-o abordare personală puternică, îi ajutăm pe participanții noștri să-și transforme propriile vieți și cariere în scopul de a face o diferență în societate în general, lucrând împreună în numele "a fi în afaceri pentru a face o lume mai bună.

Oferim un program de 18 luni, compatibil cu echilibrul vieții personale și profesionale, datorită cursurilor care au loc la sfârșitul săptămânii lungi la fiecare 3 săptămâni la Bruxelles.... [-]

Belgia Brussels
Contactează şcoala
Engleză
Part time
16 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Solvay Brussels School
Avenue F.D. Roosevelt 42
1050 Bruxelles

Brussels, B-1050 BE
Social Media
Location address
Georgetown, District of Columbia, US
Location address
Via Raffaele Lambruschini,4C
Milan, Lombardy, 20156 IT