Solvay Brussels School of Economics & Management - Executive Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Înființată în 1903, Solvay Brussels School of Economics & Management este o facultate a Universității libere de Bruxelles. În prezent, deține o poziție de lider în Europa pentru cercetare și educație în domeniile economiei și managementului. Misiunea principală a școlii este de a instrui lideri de afaceri și antreprenori cu capacitatea de a se adapta la natura în continuă schimbare a societății și de a modela lumea de mâine.

Solvay Brussels School of Economics & Management - pe scurt

Solvay building

Timpul în care marile școli de afaceri educau managerii pe viață s-a încheiat. Economia globală, transformarea digitală și evoluția modelelor de colaborare sunt factori care necesită o îmbogățire continuă a abilităților dvs. manageriale și sectoriale.

Astăzi, funcția managerială necesită o mentalitate de analiză, agilitate și leadership și o mare capacitate de inovație și deschidere pentru a răspunde tuturor provocărilor care apar într-o lume în continuă mișcare. Necesită combinarea regulată a unei vieți active și a unei educații continue - pentru a integra noi competențe și a vă reînnoi cunoștințele și cunoștințele de afaceri. Școala de economie și management Solvay Bruxelles vă ajută să faceți față acestei provocări extraordinare. Să fii și să rămâi un manager perfect adaptat la cele mai noi tendințe ale afacerii tale, la instrumentele și valorile care îi sunt asociate și la perspectivele pe care se bazează conducerea ta. Mult mai mult decât un program, vă oferim o mână de ghidare pe tot parcursul carierei. Pentru a vă construi călătoria managerială și a vă permite să vă atingeți obiectivele și să înfloriți pe deplin în viața voastră de manager. De-a lungul anilor, Școala Solvay din Bruxelles a devenit un catalizator important pentru observare, reflecție și inovare pe piață.

Între cercetare și practică

Programele noastre sunt rezultatul cercetării facultății combinate cu practica în domeniu prin numeroși practicanți renumiți care fac parte, de asemenea, din facultatea noastră. Prin aderarea la Școala de Economie și Management Solvay Bruxelles, beneficiați de o experiență unică, cuprinzând cunoștințe științifice, conținut extrem de riguros în economie și management, studii practice de caz, simulări bazate pe cele mai noi tehnologii, seminarii fascinante și muncă în echipă care vă permit să replică dinamica companiei. Ne prindeți entuziasmul pentru un stil de management activ, în mișcare, hotărât pozitiv și vizionar.

„Școala de economie și management Solvay Bruxelles vă ajută să vă construiți cariera, să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați pe deplin profesional”.

Solvay Brussels School of Economics & Management - în câteva cifre

  • 68 de lectori cu normă întreagă
  • 400 de manageri și profesioniști cu fracțiune de normă
  • 2 premii Socrate (pentru calitatea de predare a unui profesor)
  • 3.000 de studenți, 23.500 de absolvenți
  • 105 acorduri active de cooperare bilaterală (schimb de studenți) în peste 40 de țări
  • 340 de studenți Erasmus absolvenți în fiecare an

Școala de economie și management Solvay Bruxelles face parte din Universitatea Liberă din Bruxelles. Este acreditat de EQUIS și AMBA și este unul dintre fondatorii programului de tehnici cantitative pentru economie și management (QTEM), o rețea de mai multe școli de afaceri renumite în plină expansiune.

Perspectivă internațională și acreditări

Internaționalizarea este în centrul viziunii și misiunii școlii noastre.

Solvay Brussels School of Economics and Management, situată în inima cosmopolită a Belgiei și a Europei, a fost o școală internațională încă de la începuturile sale.

Strategia de internaționalizare a școlii se bazează pe trei piloni: părțile interesate internaționale, acoperirea globală a studenților noștri și vizibilitatea internațională.

Solvay students

Acreditari

Școlile Solvay Brussels de Economie și Management au ambiții și speră să-și încununeze eforturile de a fi o școală de conducere prin obținerea celor trei acreditări internaționale majore - denumite și Triple Crown: AMBA, EQUIS și AACSB. Suntem în plină desfășurare: suntem deja acreditați AMBA și EQUIS și suntem în proces de a obține acreditarea AACSB.

De ce este atât de important? Deoarece școlile de vârf sunt acreditate, ceea ce înseamnă că colegii lor recunosc calitatea internațională înaltă a programelor de cercetare și educaționale ale școlii. Acreditările oferă unei școli un cadru standard de calitate care permite școlii să-și prezinte unicitatea: viziunea, misiunea și ambițiile sale. Și, desigur, acreditările se concentrează pe realizarea spațiilor școlii. O școală acreditată este o școală care livrează. Este la fel de simplu ca asta.

Aceste acreditări sunt din ce în ce mai importante într-o lume globală , la fel ca și clasamentele: comunică calitate înaltă, asigură livrarea unei promisiuni și garantează că o școală este bine legată de societate . Acreditările arată că școala are ambiții și aspirații clare și că școala nu numai că are voința sau hotărârea de a oferi o calitate înaltă, dar de fapt reușește să ofere acea calitate definită de școală însăși, dar recunoscută de colegii săi internaționali.

142877_pexels-photo-1595391.jpeg

Locații

Bruxelles

Address
Avenue Franklin Roosevelt 42
1050 Bruxelles, Bruxelles, Belgia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: