United Business Institutes

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiune și obiective

Misiunea de United Business Institute este de a fi un important furnizor de cea mai înaltă calitate în stil britanic universitare profesionale, absolvent și educație de afaceri postuniversitar și formarea, cu accent pe afaceri și management internațional, care este intercultural informat și orientat cariera, precum și o înțelegere solidă a educației generale. Care deservesc elevi din Belgia, Luxemburg și alte țări din întreaga lume, United Business Institutes va preda studenților săi competențele secolului 21 necesare pentru a avea succes în a contribui la dezvoltarea economică și socială la nivel local, regional și internațional.

Obiectivele United Business Institutes sunt:

furniza educație de afaceri stil britanic a studenților săi, sporind astfel capacitatea lor de a se angaja în comerțul internațional și să contribuie la dezvoltarea forței de muncă; permite studenților să contribuie la înțelegerea globală și dezvoltarea socio-economică, oferindu-le cu abilități de comunicare interculturală; cultiva un mediu stimulativ de învățare în care practicile de afaceri internaționale sunt informate de cele mai înalte standarde ale teoriei științifice și principiile de comportament etic; a oferi studenților cu atitudinile, aptitudinile, și obiceiurile de roluri de învățare pe tot parcursul vieții și de conducere în economia mondială; fi un centru de excelență intelectuală și practică în regiune, în cazul în care predarea, stagii, și practica sunt integrate.

Obiectivele curriculare ale programelor United Business Institute sunt:

a oferi studenților cu abilitățile și cadrele conceptuale care vor ghida cariera in domeniul afacerilor; a oferi studenților cu instrumente și experiențe practice esențiale pentru o carieră în afaceri; dezvolta cunoștințele elevilor de funcții centrale de management, marketing, finanțe, și de tehnologia informației într-o economie globală; spori aprecierea elevilor a mediului etic și juridic al afacerilor

Componenta Awareness Cross-cultural al curriculum-ului:

sporește sensibilitatea elevilor la impactul diferențelor culturale la locul de muncă și de gestionare a eficienței îi ajută pe elevi să examineze propriile lor ipoteze culturale despre managementul și stilul de lucru și a practicilor dezvoltă abilitățile de comunicare interculturală ale elevilor Realizarea egalității de șanse și a incluziunii este esențială pentru UBI. Scopul nostru este de a stimula și de a dezvolta o gamă largă de competențe și experiență, care nu pot fi găsite în orice grup unic de studenți sau angajați. În urmărirea obiectivelor noastre căutăm pentru a crea o comunitate în care diversitatea este apreciată și care reflectă atât și servicii de nevoile comunității internaționale mai largi în care ne desfășurăm activitatea.

Transfer ușor de credite academice de afaceri

United Business Institute este facilitarea transferului de credite academice de afaceri, și este în special încurajarea schimbului de student internațional printre instituțiile de top la nivel mondial.

Elevii de la Colegii acreditate și recunoscute, școli de Business, Universități sunt astfel binevenit să se alăture fără a întrerupe progresul către o diplomă. Elevii UBI provin de la mai mult de 72 de tari.

Creditele ECTS va câștiga la UBI sunt transferabile, și într-o manieră similară credite obținute de la alte institutii sunt transferabile la UBI.

Printre alte programe, elevii UBI-au transferat la și de la școli, cum ar fi:

Universitatea din Londra (Marea Britanie), AGSIM, Thunderbird (Glendale, Arizona), SDA Bocconi (Milano, Italia), Webster University (Geneva, Elveția), Universitatea Tilburg (Olanda), American University (Paris, Franța), Clark University (MA, Statele Unite ale Americii), Universitatea din Wales (Marea Britanie), Universitatea din Miami (Florida), Universitatea din Westminster (Marea Britanie), și multe altele.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri » Vedea BA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Maestru în Administrarea Afacerilor MBA

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Belgia Bruxelles Luxemburg Wiltz + 3 mai mult

Predate în Bruxelles de către UBI, acest Master in Business Administration (MBA), programul este de calitate asigurată și validat de Middlesex University din Londra și studenții vor primi o diplomă Middlesex University din Londra pe finalizarea cu succes. [+]

Predate în Bruxelles de către UBI, acest Master in Business Administration (MBA), programul este de calitate asigurată și validate de Middlesex University din Londra și studenții vor primi o diplomă Middlesex University din Londra pe finalizarea cu succes.

Obiective

De la sala de consiliu la sala de clasă!

Profesorii noștri, lucru profesional oferă o abordare pragmatică a lungul cursurilor axate pe subiecte si continut care oferă rezultate imediate la locul de muncă.

Toate cursurile predate în limba engleză: limba global de afaceri

Bazat în Belgia, UBI recunosc importanța limbii engleze ca limbă cheie pentru directori de afaceri la nivel mondial.... [-]


Videoclipuri

Why you should choose UBI?