Citește Descrierea Oficială

United Business Institutes (UBI) a fost înființată la 4 aprilie 1992 ca un centru non-profit pentru învățământul superior. UBI a fost fondat de domnii Lucien van Dievoet și Francois d'Anethan, care împreună au decis să lucreze la începerea unei Școli de Business în Limba Engleză care să combine o dimensiune cu adevărat internațională cu un curriculum de afaceri de înaltă calitate. Mecanismele de asigurare a calității ale universităților britanice au fost întotdeauna considerate standard pentru învățământul superior și, prin urmare, a fost luată decizia de validare britanică , iar programele UBI au fost validate de universitățile britanice din 1998.

De la primirea studenților în octombrie 1992, UBI a obținut o reputație pentru calitatea înaltă a programelor sale de predare. Situat la Bruxelles și Luxemburg, UBI oferă posibilitatea de a studia în limba engleză într-o țară care nu este limba engleză și care permite studenților să beneficieze de un mediu internațional, intercultural și dinamic.

Această rețetă de succes a fost extinsă la deschiderea noilor campusuri. UBI - Luxemburg a fost deschis în 2013 pentru a opera un campus în Wiltz, Luxemburg. UBI - China a fost deschisă în 2018 în Shanghai (China).

Clasele UBI au fost elaborate cu meticulozitate pentru a oferi studenților cea mai largă experiență internațională. Având în vedere studenții și absolvenții din peste 50 de țări din lume, considerăm că diversitatea în sălile de clasă reprezintă un avantaj competitiv. În timp ce programul este conceput pentru a vă provoca din punct de vedere intelectual și personal și necesită auto-disciplină și dedicație, este în același timp recompensat și vă permite să dobândiți abilitățile, cunoștințele și atitudinile care vă vor permite să navigați cu ușurință într-un mediu multicultural.

UBI are două campusuri - unul în Bruxelles și unul în Luxemburg. Studiile de licență în domeniul afacerilor și programele de masterat în administrarea afacerilor sunt predate în limba engleză și sunt validate de către Universitatea Middlesex din Londra, iar studenții obțin o diplomă de licență la Universitatea Middlesex, Londra, după finalizarea cu succes.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Chinez

Această școală oferă și:


United Business Institutes

United Business Institutes adoptă o misiune de a fi un lider în furnizarea de educație și formare profesională de cea mai înaltă calitate în mediul britanic de licență, p ... [+]

United Business Institutes (UBI) a fost înființată la 4 aprilie 1992, ca o unitate non-profit a învățământului superior. UBI a fost fondată de domnii Lucien van Dievoet și Francois d'Anethan, care împreună au decis să lucreze la începerea unei Școli de Business în Limba Engleză care să combine o dimensiune internațională cu un curriculum de afaceri de înaltă calitate. Mecanismele de asigurare a calității din universitățile britanice au fost întotdeauna considerate standard pentru învățământul superior și, prin urmare, a fost luată decizia de validare britanică, iar universitățile britanice au validat programele UBI încă din 1998.... [-]

Belgia Bruxelles Luxemburg Wiltz
Septembrie 2020
Engleză,Chinez
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

United Business Institutes