Citește Descrierea Oficială

Calea către o conducere inovatoare

Școala africană de economie are sediul în Abomey-Calavi, (Cotonou, Benin). În prezent, oferim patru programe postuniversitare la nivel de masterat: Master în Matematică, Economie și Statistică (MMES), Master în Administrarea Afacerilor (MBA), Master în Studii de Dezvoltare (MDS) și Master în Administrarea Publică (MPA). Avem, de asemenea, un program de educație executivă și un doctorat. program în economie. Verificați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre programele noastre actuale și viitoare. ASE este extinderea Institutului pentru Cercetări Empirice în Economia Politică (IERPE), înființat în 2004, într-o universitate pan-africană cu drepturi depline. Un număr de 95 de studenți sunt înscriși la ASE (71 de programe MMES, 24 de MBA) pentru anul universitar 2015-2016, provenind din 15 țări diferite. Membrii facultății (19) provin de la universități de top din SUA, Canada și Europa.

Obiective

Școala africană de economie combină rădăcinile africane cu o perspectivă globală și suntem dornici să ne îndeplinim angajamentele prin urmărirea excelenței în următoarele aspecte:

  • Pentru a oferi studenților noștri o pregătire superioară în domeniile lor de studiu alese; O educație bine rotunjită, care le susține creativitatea, gândirea critică, viziunea globală și conștiința culturală; Și o viață în campus care le pregătește să fie lideri comunitari și cursanți pe tot parcursul vieții.
  • Pentru a fi o instituție de conducere pentru cercetare și studii postuniversitare, urmărirea cunoștințelor atât în ​​domeniile de bază, cât și în cele aplicate și colaborarea strânsă cu agențiile guvernamentale, mediul de afaceri și industria pentru a promova inovația tehnologică și dezvoltarea economică.
  • Pentru a oferi un mediu deschis care să favorizeze schimbul de cunoștințe, opinii și idei inovatoare în rândul studenților, cadrelor didactice, angajaților și vizitatorilor din întreaga lume, cu medii diversificate și performanțe excelente în predare și cercetare.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

African School of Economics

Programul de MBA al ASE este modelat pe un program de MBA în stil american, adaptat pentru contextul african. Ne propunem să atragem studenți dintr-o gamă de medii care s ... [+]

Master în Administrarea Afacerilor (MBA)

Programul de MBA al ASE este modelat pe un program de MBA în stil american, adaptat pentru contextul african. Ne propunem să atragem studenți dintr-o gamă de medii care sunt interesați să devină lideri de mâine în afacerile africane. Elevii primesc aceeași pregătire de bază în economie și statistici ca și studenții din alte programe ale ASE, completate cu cursuri în contabilitate, audit, drept comercial, antreprenoriat și management. Încercăm să-i pregătim pe studenți să urmeze o carieră în domeniul contabil, bancar, consultanță, finanțe, marketing și management în sectorul privat, precum și în sectorul nonprofit. Un avantaj cheie al programului de MBA al ASE constă în accentul pus pe metodele cantitative și analitice și pe o gamă largă de parteneriate cu universități și corporații din întreaga lume. Aceste parteneriate vor oferi studenților programului o expunere unică la mediul de afaceri internațional și posibilitatea de a interacționa cu unii dintre principalii săi jucători. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a organiza și de a participa la atelierele ASE în domeniul Finanțelor și Managementului și pot profita de rețeaua internațională pentru a-și desfășura studiile la ASE. Programul oferă două sub-domenii: Finanțe și Marketing & Management.... [-]

Benin Cotonou
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză