Citește Descrierea Oficială

efbl-300x201a

Universitatea din Banja Luka A fost înființată la 7 noiembrie 1975, iar astăzi, după 39 de ani, Universitatea din Banja Luka are 16 facultăți cu 52 de programe licențiate de studii.

Procesul de la Bologna a început oficial în toate programele de studii oficiale în anul școlar 2006/2007, deși unele facultăți au început reforma Bologna chiar mai devreme. Au fost introduse trei cicluri de studiu: studii de licență, masterat și doctorat, precum și sistemul ECTS de evaluare a subiectelor și volumul total de muncă al studenților.

Majoritatea facultăților Universității din Banja Luka, precum și reședințe universitare, au numeroase facilități, cum ar fi restaurante, centre de recreere, centre de calculatoare, cluburi de studenți și cafenele, situate în două campusuri, situate aproape de cel mai frumos fluviu din Țară - râu Vrbas - și la câteva minute de mers pe jos de centrul orașului.

Universitatea din Banja Luka dispune de numeroase amfiteatre de dimensiuni și forme, săli de clasă, săli de lectură și biblioteci, laboratoare și săli de calculatoare.

Facultatea de Economie a Universității din Banja Luka Este o facultate modernă, dezvoltată, progresivă și deschisă, care reprezintă coloana vertebrală a dezvoltării economice a Republicii Srpska.

În februarie 2014, Facultatea de Științe Economice, Universitatea din Banja Luka, a marcat aniversarea a 39 de ani de existență și de activitate.

efbl2-200x300a

Facultatea de Științe Economice, Universitatea din Banja Luka, este o instituție de învățământ superior a cărei activitate principală este predarea științifică și cercetarea științifică, iar astăzi suntem mândri de următoarele realizări și valori:

 • Tradiție și modernitate.
 • Un curriculum modern, precum și metode de predare și evaluare a studenților, modelate pe cele mai bune instituții de învățământ de acest tip din Europa și din lume (Facultatea de Economie din Bania Luka este un pionier al implementării prevederilor Declarației de la Bologna din RS și BiH) .
 • Lectorii sunt experți distinsi în domeniul pe care îl predau și oameni de afaceri de succes - deci avem un compus unic de știință și practică.
 • Capacitate spațială mare de peste 4.000 m2, care permite implementarea convenabilă și continuă a activităților didactice și extracuriculare.
 • Facultatea nu are bariere arhitecturale, iar un lift panoramic permite studenților cu dizabilități să aibă acces la amfiteatre și săli de clasă.
 • Echipamente tehnice la nivel înalt (săli de clasă cu computere noi, proiectoare, laptopuri, scanere, conexiune la internet, etc.).
 • Posibilitatea de a pleca în străinătate pentru diverse seminarii, cursuri de formare etc. prin intermediul Uniunii Studenților din cadrul Facultății de Economie, AIESEC sau a unor organizații cu care colaborăm.

Obiectivele facultății sunt:

 1. Performanța continuă a unui proces didactic modern, armonizat cu cerințele industriei și în conformitate cu toate prevederile procesului de la Bologna.
 2. Introducerea standardelor europene de calitate pentru studiile ciclurilor I, II și III.
 3. Asigurarea de condiții personale și materiale care să permită realizarea obiectivului principal.
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

University of Banja Luka

Programul MBA Internațional UNIBL, programat în întregime în limba engleză, este un program foarte solicitant special conceput pentru profesioniști cu experiență care dor ... [+]

Master of Business Administration MBA

Programul MBA Internațional UNIBL, programat în întregime în limba engleză, este un program foarte solicitant special conceput pentru profesioniști cu experiență care doresc să facă o schimbare semnificativă în cariera lor. Conținutul cursului și accentul pe dezvoltarea personală și profesională oferă participanților o nouă viziune și noi ambiții. În plus, fiecare participant la MBA aduce o multitudine de cunoștințe programului, deoarece există o parte continuă a experienței de carieră și de viață.

Obiectivele programului de studiu MBA Pentru a permite absolvenților să propună cele mai bune soluții la problemele complexe din companii și să îmbunătățească performanța organizațională prin aplicarea metodelor științifice Să dezvolte abilitățile necesare pentru a genera experți de top în domeniul managementului afacerilor Pentru a construi rețeaua internațională a participanților la MBA ... [-]
Bosnia şi Herţegovina Banja Luka
Contactează şcoala
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Majke Jugovića 4
78 000 Banja Luka
Republic of Srpska, Bosnia and Herzegovina

Banja Luka, Republika Srpska, BA