Brazilian School of Public and Business Administration

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scoala

Prima școală a administrației publice din America Latină, Școala braziliană de administrație publică de la Fundația Getulio Vargas (FGV / EBAP) a fost înființată la Rio de Janeiro la 15 aprilie 1952 printr-un parteneriat între Națiunile Unite (ONU) și FGV, pentru a răspunde cerințelor profesioniștilor calificați în acest domeniu.

În 2002, a fost redenumită Brazilian School of Public and Business Administration (EBAPE), ceea ce reflectă activitățile sale în sectorul privat, care de fapt a fost în vigoare de la înființare. În aceste decenii, și-a consolidat credibilitatea și legitimitatea prin uimitoarea sa capacitate de a oferi cunoștințe de nivel superior elevilor săi, aducându-i într-un proces de producție clasat drept excelent.

120152_Capture123.JPG

Spiritul pionier

  • Prima școală din America Latină care oferă un master în administrație;
  • Primele cărți din Brazilia despre lucrările de administrare publicate de această școală;
  • Prima instituție din Brazilia care a folosit sistemul de înscriere la cursuri și credite;
  • Prima președinție și sediul Asociației Naționale pentru Studii Absolvente și Cercetări în Administrație (ANPAD)
  • În 1961, fostul congresman federal și profesorul EBAPE, Alberto Guerreiro Ramos, a elaborat proiectul de reglementări pentru profesia de administrator, confirmat prin Legea nr. 4.769 promulgată la 9 septembrie 1965.

Misiune

Construirea și diseminarea cunoștințelor în management, consolidând în același timp sinergia dintre sectorul public și cel privat, formând profesioniștii pentru a influența cu rigurozitate conceptuală și metodologică, idei și acțiuni relevante pentru dezvoltarea Braziliei.

Infrastructură

Structura tehnologică oferită studenților de FGV / EBAPE este compatibilă cu excelența sa academică. Laboratoarele sale IT sunt echipate cu software științific, completate cu afișaje LCD, cititoare / înregistratoare DVD și un grup de tipărire, toate disponibile pentru utilizare în timpul orelor de deschidere a spațiului, cu excepția cazurilor în care laboratoarele sunt utilizate pentru cursuri practice.

Această școală de afaceri oferă, de asemenea, acces la internet Wi-Fi și un personal de asistență bine calificat care oferă asistență și rezolvă dificultățile legate de computer pentru studenți și facultăți.

Camerele sale cu aer condiționat pot găzdui fiecare în jur de cincizeci de studenți, în timp ce Fundația Getulio Vargas oferă, de asemenea, cinci audituri care pot găzdui evenimente, seminarii, ateliere și clase.

Locație

Rio de Janeiro

Cel mai faimos oraș al Braziliei, Rio de Janeiro este renumit la nivel mondial pentru economia puternică și promițătoare. Cu o populație de peste cincisprezece milioane care formează a doua cea mai mare piață din Brazilia, oferă condiții avantajoase pentru noii veniți în companie și apreciază investițiile noi. Dar niciunul dintre aceste beneficii nu-și poate depăși potențialul turistic: în fiecare an, acesta salută mii de vizitatori din întreaga lume, atrași de plajele sale frumoase și de alte atracții naturale, inclusiv Carnavalul și mai ales ospitalitatea vie a oamenilor săi.

119997_brazil-dawn-fog-161212.jpg

FGV

Situat în zona de sud a orașului Rio de Janeiro, FGV are vedere la una dintre cele mai faimoase și mai uluitoare vederi din lume: Zăpada cu zahăr. Inaugurat la 20 decembrie 1968, sediul său a fost proiectat de unul dintre cele mai influente nume din arhitectura internațională modernă: brazilianul Oscar Niemeyer.

Clădirea principală FGV se confruntă cu golful Enseada de Botafogo, cu o potecă pentru biciclete pe malul mării și zone verzi, ideale pentru plimbări și alte activități în aer liber. În apropiere de cartiere de lungă durată, cum ar fi Copacabana, Flamengo, Humaitá, Jardim Botânico, Urca, Glória și Catete, precum și centrul CBD, este înconjurat de pensiuni și hoteluri, baruri, mall-uri și magazine, stații de metrou și linii de autobuz. , precum și clădiri de birouri care adăpostesc sediile principalelor corporații braziliene și multinaționale.

Acreditarea internațională

AACSB International (AACSB)

119994_aacsb-logo-accredited-vert-color-rgb-reduzido.png

În 2018, FGV EBAPE a fost distinsă cu sigiliul AACSB de cel mai important organism de acreditare pentru școlile de afaceri din SUA. În Brazilia, doar trei școli de afaceri din Brazilia au această pecete. Prin procesul său de acreditare, AACSB încearcă să promoveze implicarea, să accelereze inovația și să crească impactul asupra educației executive. Această recunoaștere internațională a acreditării de specialitate AACSB pentru programe de afaceri la nivel de licență, masterat și doctorat consolidează excelența corpului facultății FGV EBAPE și a predării sale de ultimă generație, precum și angajamentul său pentru îmbunătățirea continuă a tuturor programelor. A fi o școală de afaceri acreditată de AACSB, prin urmare, înseamnă să faci parte dintr-un grup selectat de școli cu cele mai înalte standarde de educație și management de afaceri din lume și cu o rețea de studenți cu înaltă calificare.

Fundația Europeană pentru Dezvoltare în Management (EFMD)

119995_equis_logo13-lr_0.png

În 2014, FGV EBAPE a primit premiul de acreditare EQUIS de către sistemul european de îmbunătățire a calității (EFMD), una dintre cele mai importante acreditări de afaceri din lumea academică. O acreditare EQUIS de către EFMD, un organism internațional care evaluează instituțiile de învățământ de conducere, reprezintă o recunoaștere internațională importantă a calității școlii și una care se acordă doar instituțiilor care îndeplinesc cele mai exigente standarde internaționale de calitate a predării și cercetării. În Brazilia, doar patru instituții dețin acest sigiliu în afară de FGV EBAPE. EQUIS este acordat universităților și colegiilor care demonstrează un grad ridicat de internaționalizare.

Comisia Internațională de Acreditare a Educației și Instruirii Administrației Publice (ICAPA)

120017_logo_ciapa_2015-vecto-1024x429.jpg

Comisia Internațională de Acreditare a Educației și Instruirii Administrației Publice (ICAPA) concedido ao Mestrado Profissional em Administração Pública (MAP). Este reconhecimento internațional, regido pelas normas do Conselho de Administrația da Asociația Internațională a Școlilor și Institutelor de Administrație (IASIA), este acordat instituțiilor în vigoare ca și alte standarde de excelență pentru o educație și formare în administrația publică publică.

Pe lângă menținerea acredităților EQUIS și ICAPA, Școala lucrează și la acreditare de către Asociația Americană a Școlilor Colegiate de Afaceri (AACSB) și Rețeaua de Școli de Politici Publice, Afaceri și Administrație (NASPAA).

120153_Capture321.JPG

Coordonare pentru îmbunătățirea calificării personalului din învățământul superior (CAPES)

  • Master
  • Master Executive în Administrarea Afacerilor (EMBA): gradul 5 | Cel mai mare scor pentru programe profesionale.
  • Master profesionist în administrație publică (MPA): gradul 4. | Cel mai mare scor atins de un program stricto sensu în prima sa evaluare.

Sursa: Coordonator de învățământ superior al personalului de nivel universitar.

Punctaj de top la testul național de performanță a studenților (ENADE): 5

Calificată drept cea mai bună școală de afaceri pentru al doilea an consecutiv, FGV / EBAPE se situează printre cele trei instituții de învățământ superior din Brazilia, conform Clasamentului general al programului (IGC) dezvăluit la 18 decembrie 2014 de Ministerul Educației (MEC) .

Sursa: Ministerul Educației (MEC).

Scorul cel mai bun pentru programul de studii universitare de licență

Ghidul studențesc publicat de editura Editora Abril - 2016

Locații

Rio de Janeiro

Address
Edifício Roberto Campos - R. Jorn. Orlando Dantas, 30 - Botafogo, Rio de Janeiro - RJ, 22231-010
Rio de Janeiro, Statul Rio de Janeiro, Brazilia

Bailrigg

Address
Lancaster University
LA1 4YW Bailrigg, Anglia, Regatul Unit

Montreal

Address
McGill University
Rue Sherbrooke Ouest,845

H3A 0G4 Montreal, Quebec, Canada

Yokohama

Address
Yokohama National University
240-8501 Yokohama, Prefectura Kanagawa, Japonia

Bengaluru

Address
Indian Institute of Management Bangalore
560051 Bengaluru, Karnataka, India

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited