COPPEAD Graduate School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

COPPEAD Graduate School of Business Universității Federale din Rio de Janeiro este o școală de afaceri recunoscută la nivel mondial pentru excelența sa.

Având în vedere provocările economice majore, Brazilia va trebui să avanseze în formarea cunoștințelor și a managementului, ingrediente esențiale pentru ca companiile să exceleze în mediul contemporan al competițiilor și colaborărilor inter-organizaționale.

La COPPEAD, cercetarea și cunoștințele sunt axe centrale ale tuturor activităților. Astfel, în interacțiunile zilnice cu studenții, companiile și alți actori de pe piață, cunoștințele pe care le producem direcționează natura livrării noastre în clasă și interacțiunea cu societatea. Aceasta este baza misiunii și viziunii noastre și ceea ce credem a fi contribuția noastră la societate.

Declarația de misiune

COPPEAD Graduate School of Business este dedicată excelenței în activitatea de predare și cercetare a afacerilor sale. Ca parte a unei universități publice, ne propunem să contribuim la dezvoltarea Braziliei, oferind educație liderilor de afaceri prezenți și viitori, care sunt capabili să facă performanțe atât în mediul local și global, cât și la noi facultăți care pot disemina și crea cunoștințe inovatoare în Afaceri.

Viziune

COPPEAD își propune să fie prima alegere pentru studenții care doresc să studieze afaceri și management în Brazilia.

Valorile centrale

Valorile noastre centrale sunt Excelența, Integritatea și Serviciul în Brazilia.

Excelență: Aceasta este esența noastră, ceea ce ne ghidează creșterea, cercetarea, recrutarea facultăților, proiectarea de noi programe, printre alte acțiuni.

Integritate: valorile COPPEAD includ semănarea comportamentului etic și social responsabil în profesia de management. Înțelegem că integritatea este cea mai bună modalitate prin care Școala își poate îndeplini misiunea și servește mai bine Brazilia.

Serviciul pentru Brazilia: COPPEAD a fost a treia școală din Brazilia și prima din Rio de Janeiro care a oferit un program de doctorat; primul din Brazilia care a oferit un standard internațional MBA Full-Time și a fost pionierul în Educația Executivă în Business și Management în Brazilia. Trebuie să dezvoltăm oameni și organizații pentru a dezvolta țara noastră.

Fondată în 1973, COPPEAD este singura școală de afaceri din Brazilia, parte a sistemului federal brazilian (UFRJ) cu acreditare internațională. MBA-ul nostru Full-Time nu este școlar și singurul din America Latină clasat printre cele mai bune școli de afaceri din lume în programele Financial MBA Global Time Full Time.

Clasamente

Top 100 Times Financial

De 11 ori listat în Top 100 al Clasamentului Global MBA al Financial Times.

Top 100 Times Financial

Executive MBA a fost listat de două ori în Top 100 al clasamentului Financial MBA al Financial Times.

1º MBA în Brazilia

A fost ales cel mai bun MBA din Brazilia de către Você S / A în 2016.

Acreditări, certificate și asociații

127063_logos.png

Universitatea federală din Rio de Janeiro

Universitatea Federală din Rio de Janeiro a fost fondată în 1920 și este prima și cea mai mare universitate federală din Brazilia. Unul dintre cele mai mari centre de excelență în predarea și cercetarea în țară și în America Latină, misiunea universității este de a oferi societății braziliene mijloacele de a domina, extinde, cultiva, aplica și disemina patrimoniul universal al cunoștințelor umane, pentru acționează ca o forță transformatoare.

Locații

Rio de Janeiro

Address
Rua Pascoal Lemme, 355 Cidade Universitária Rio de Janeiro - RJ
21941-918 Rio de Janeiro, Statul Rio de Janeiro, Brazilia