Citește Descrierea Oficială

EBAPE Şcoala brazilian de Administraţie Publică şi Afaceri (Escola Brasileira de Administração Pública) &nbsp Şcoala brazilian de Administraţie Publică şi Afaceri a Getúlio Vargas Foundation - a fost înfiinţată în aprilie 1952 şi a jucat un rol important în formarea universitară şi personalul guvernamental, atât în Brazilia şi în alte ţări din America Latină şi Africa. &nbsp Încă de la început, aceasta a condus cursuri de administrare la nivel de absolvent şi de specialitate, precum şi un amplu program de cercetare si de servicii de consultanţă tehnică pentru întreprinderile de stat şi entităţi. &nbsp Master of program de Administraţie Publică, înfiinţat în 1967, a instruit personalul să aibă acces la poziţii-cheie în administrarea directe şi indirecte în companiile de stat şi de marile companii braziliene. &nbsp În domeniul educaţional, în plus faţă de cursul de licenţă în Administrarea, Maestru de Administraţie Publică desigur, Master of Business Administration desigur, Ph.D. în curs de Administraţie, EBAPE oferă în prezent cursuri de extindere şi de specializare pentru angajaţi şi conducerea companiilor de stat, în plus pentru a deschide educaţie continuă şi de programe de instruire pentru peste patru mii de studenţi pe an. &nbsp Proiectele de cercetare promovate de EBAPE acoperă zonele de guvernare şi de administrare, de gestionare din sectoarele public şi privat, politicilor publice, management social, educaţia în administraţia publică şi de introspecţie în infrastructura sectorului public. EBAPE Publică De asemenea, o bi-monthlyPublic Administraţie Jurnalul (RAP - Jurnalul de Administraţie Publică), fondată în 1967, bi-lunar si brazilian portughez Journal of Management (RPBG - Revista de Management şi portugheză braziliană) şi o Jounal Electronic - Laptopuri EBAPE. BR. &nbsp EBAPE încurajează cooperarea între instituţii şi programe de schimb. A lungul anilor, aceste programe au fost un stimulent pentru dezvoltarea de eforturi comune de cercetare şi proiecte tehnice de consiliere cu alte şcoli de Administraţie. &nbsp Politica academic EBAPE este formulată de către Consiliul Consultativ format din membri ai facultăţilor sale. Consiliul de administraţie este responsabil pentru administrarea de la Scoala, deşi Training sale academice şi centre de cercetare, lato sensu Graduate Center si consultanta, instruire si centre de dezvoltare manageriala. &nbsp În plus faţă de activităţile desfăşurate la sediul său în Rio de Janeiro, EBAPE-a extins şi a consolidat activitatea în nuclee regionale în jurul valorii de ţară şi în străinătate. Programe speciale de instruire în tehnica si consultanta sunt deţinute în Brasilia şi în alte oraşe din Brazilia.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

Executive Master în Management Professional (MEX) EBAPE este un program de înaltă calificare pentru absolvenții de studii de nivel superior din țară sau din străinătate, ... [+]

Executive Master în Management Professional

Executive Master în Management Professional (MEX) EBAPE este un absolvenți cu înaltă calificare la nivel superior a țării sau a programului în străinătate, care acționează sau au obiectivul de a acționa în domeniul de Business Administration.

Cursul este oferit în seara și ar trebui să fie finalizate în termen de 24 de luni, cu teza de master a aprobat lui. Clase începe întotdeauna la începutul fiecărui an, și sferturi sale structura divizate.

Clase va avea loc în cursul săptămânii, de luni până vineri, de la 18:30 la 21:45, care va oferi studenților cu o diplomă de master de a concilia activitatea lor profesională.... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Martie 2020
Portugheză
Part time
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză