Citește Descrierea Oficială

Business ESIC112995_pexels-photo-1451447.jpegrawpixel.com / Pexels

vedere

Dezvoltarea, prin educație și stimulare a cercetării, cunoașterii și culturii, promovarea formării integrale a ființei umane și a profesioniștilor angajați în dezvoltarea și îmbunătățirea societății.

Misiunea noastră

- Formarea profesioniștilor capabili să creeze companii și organizații și să le îndeplinească, cu toată responsabilitatea, eficacitatea și eficiența în activitatea de management - la orice nivel - în orice domeniu de activitate.

- Să difuzeze în societate o cultură orientată spre valori etice și raționalitate în afaceri, creând canale de comunicare între mediul academic și cel de afaceri și stimulând vocația afacerilor studenților noștri.

- Promovarea cercetării științifice și tehnice în domeniul administrării și marketingului, nu numai prin încurajarea activității desfășurate în cadrul școlii, ci și prin diseminarea gândirii acțiunilor de cercetare în societate în ansamblu.

valorile

  • Contemplați întreaga persoană.
  • Persoana poartă echilibrul.
  • Formă de viață.
  • Persoana se percepe ca este introdusa in societate.
  • Să antreneze bărbați și femei angajate capabile să-și asume responsabilități în societate într-un mod democratic caracterizat prin relațiile stabilite între membrii comunității.
  • Să fie deschis și atent, mai ales celor care au cel mai mult nevoie, indiferent de situația etnică, culturală și socio-economică.
  • Implicați-vă în societate.
  • Să caute rigoare științifică cu calitatea universității.

La ESIC avem trei domenii de instruire legate de realitatea afacerilor și noile tehnologii.

Zona de absolvire

Un proiect educațional bazat pe calitatea și realitatea de afaceri, care oferă o pregătire integrativă.

Absolventul ESIC va fi în măsură să răspundă provocărilor de afaceri cu garanția succesului.112994_pexels-photo-1496192.jpegrawpixel.com / Pexels

Zona postuniversitară

Programele postuniversitare ale ESIC formează lideri de afaceri la nivel strategic, managerial, cu capacități tehnice înalte, însoțite de responsabilitatea umană și dedicarea de a lucra. Această abordare are ca rezultat o participare proeminentă pe piața concurențială actuală.

Zona Executive

Există în domeniul educației executive o ofertă extinsă de programe, deschise și / sau formare adaptate la nevoile companiei.

Serviciul nostru Integral de Formare. generează programe care sporesc dezvoltarea profesională a managerilor și a echipelor de lucru.

Alte soiuri de formare

Ca o Școală Internațională de Afaceri oferim cărți, manuale și publicații de la autori renumiți care permit nu numai cercetarea, ci și diseminarea abilităților economice, de afaceri, de marketing și de management.

Programe predate în:
  • Portugheză
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

EMBA

ESIC Business & Marketing School

Executive MBA în Management de Proiect - EMBAP este direcționat către profesioniști executivi care sunt experimentați și / sau interesați în zona de proiect. Acestea ofer ... [+]

Executive MBA în Management de Proiect - EMBAP este direcționat către profesioniști executivi care sunt experimentați și / sau interesați în zona de proiect. Acestea oferă o fundație bună pentru înțelegerea managementului cursurilor și discută rolul managerului. Acesta este ghidat de Ghidul PMBOK, actualizat în cea de-a 5-a ediție.

poartă

Pe lângă înțelegerea conceptelor și terminologiilor esențiale pentru managementul proiectelor, participanții vor putea:

Rolul eficient al managerului de proiect;Diagnosticarea și analizarea situațiilor create în circumstanțe specifice, oferind soluții adecvate;Gestionați echipele de lucru, menținându-le motivate, cu o comunicare adecvată, conducere etc.Integrați proiectele cu domeniile funcționale ale organizației, făcând procesul decizional agil și eficient;Utilizați metode inovatoare pentru a gestiona proiecte în medii complexe și dinamice.Profilul studenților... [-]
Brazilia Curitiba
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
600 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

Executive MBA în Managementul Afacerilor - EMBA este destinat profesioniști cu experiență, care în cadrul organizațiilor lor de a efectua lucrări caracterizate prin luare ... [+]

Executive MBA în Managementul Afacerilor - EMBA este destinat profesioniști cu experiență, care în cadrul organizațiilor lor de a efectua lucrări caracterizate prin luarea deciziilor și de gestionare a resurselor de afaceri, precum și acei profesioniști care îndeplinesc funcții similare și complementare în managementul superior.

Un program complet de instruire care se concentrează pe:

Considerații strategice ale conducerii superioare, care combină aspecte de înțelegere a mediului și de dezvoltare strategică;Impactul factorilor "cheie" tehnologici și umani;Tehnici financiare și sisteme informatice contabile, a căror dezvoltare include aspectele internaționale ale managementului;Strategie de marketing Perspective, inclusiv considerente de afaceri, care ar trebui să fie prezente în managementul de top;Procese și operațiuni care generează produse și servicii care răspund nevoilor clienților și repercusiunile acestora în grupul de profesioniști care lucrează în cadrul companiei;Integrarea abordării abilităților manageriale care constituie axa centrală a activității direcției generale.poartă... [-]
Brazilia Curitiba
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
600 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză