FGV

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Istorie

Fundação Getulio Vargas a fost înființat la 20 decembrie 1944. Obiectivul său inițial a fost de a pregăti oameni calificați pentru a lucra în administrația publică și privată din Brazilia. La vremea respectivă, țara începuse deja să pună bazele creșterii care urma să vină în deceniile următoare. Anticipând sosirea unei noi ere, FGV a decis să își extindă accentul pe acțiune și, din domeniul restrâns de administrare, a intrat în zona mai largă a științelor sociale și economice. Instituția a depășit frontierele învățământului, în domeniile cercetării și informării, și a devenit cunoscută ca un centru de excelență.

O marcă de pionierat și îndrăzneață, Fundação Getulio Vargas a oferit primii licențieri din Brazilia, MA și Ph.D. cursuri în administrația publică și privată, precum și cursuri postuniversitare în economie, psihologie, contabilitate și educație. FGV a pregătit, de asemenea, drumul pentru o economie bine fundamentată, prin analizarea balanței sale de plăți, a conturilor publice și a altor indicatori economici. Inițiative precum acestea au ajutat profesioniștii să obțină calificări și publicul larg pentru a înțelege mai bine performanța economică și socială a Braziliei.

Talent

Fiabilitatea indicatorilor și activităților FGV a fost construită pe parcursul generațiilor de talentul și dedicația unor oameni precum Luiz Narciso Alves de Mattos, Eugenio Gudin, Themistocles Brandão Cavalcanti, Alexandre Kafka, Octavio Gouvêa de Bulhões, Emilio Mira y Lopes, și Mario Henrique Simonsen. Voința lor a depășit întotdeauna toate obstacolele. Datorită eforturilor acestor idealiști, liderii politici și de afaceri, directorii, cercetătorii și studenții și-au reînnoit în permanență încrederea în reputația și principiile instituției, consolidând prestigiul acesteia în interiorul și în afara Braziliei.

Produsele și serviciile oferite de Fundação Getulio Vargas contribuie în mod continuu la îmbunătățirea productivității și competitivității multor companii și îmbunătățesc operațiunile organizațiilor guvernamentale municipale, de stat și federale. Cunoașterea solidă a dinamicii pieței și a practicilor, o mare competență academică și o experiență internațională a facultății sale au permis companiei FGV să creeze un set diversificat și cuprinzător de produse destinate să răspundă nevoilor și așteptărilor părților interesate, fie în sectorul public sau privat.

Încurajarea cercetării academice

Un lider în crearea și perfecționarea ideilor care contribuie la dezvoltarea națională, FGV investește și încurajează cercetarea academică, rezultând o producție semnificativă, recunoscută la nivel național și internațional. Subiectele cercetate includ macroeconomia, microeconomia, finanțele, legislația, sănătatea, securitatea socială, sărăcia și șomajul, poluarea și dezvoltarea durabilă. Fundația desfășoară, de asemenea, programe de cercetare în domeniile istoriei, științelor sociale, educației, justiției, cetățeniei și politicii.

FGV este, de asemenea, însărcinată să facă muncă pentru sectorul public, companii și organizații internaționale, cum ar fi Banca Mondială. În plus, prin Institutul de Economie din Brazilia (IBRE), acesta generează și publică indicatori și rapoarte pentru a ajuta la formarea economiei braziliene, ca serviciu public.

Misiune

Pentru a stimula dezvoltarea socio-economică a Braziliei.

Viziune

A fi recunoscută ca o instituție inovatoare care se dedică dezvoltării Braziliei, formării unei elite academice și generării de bunuri publice în domenii sociale și conexe, garantând sustenabilitatea noastră financiară prin furnizarea de servicii de înaltă calitate și înalte standarde etice.

Valori instituționale

Dorim să surprindem imaginația națională prin crearea unei imagini multiple:

  • Suntem o instituție cu o experiență de seriozitate și competență, oferind servicii de peste 70 de ani. În același timp, suntem inovativi și dinamici;
  • Suntem o instituție non-partizană, deși suntem ferm angajați în interesul național al Braziliei;
  • În timp ce ne străduim să generăm oportunități egale, apărăm dreptul la rezultate inegale ca rezultat al meritelor;
  • Din punct de vedere tehnic, încercăm să fim cei mai buni în toate domeniile în care operăm.

Codul de etică

Acest Cod de etică are rolul de a ghida relațiile umane în cadrul Fundação Getulio Vargas. Ea stabilește principiile și recomandările universale specifice FGV, care este o organizație caritabilă privată, non-profit, care desfășoară activități tehnice, științifice și educaționale.

În conformitate cu acest spirit, orice persoană care are legături de muncă sau educaționale cu FGV trebuie să se asigure că valorile individuale sunt compatibile cu cele prevăzute în prezentul Cod de etică.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Portugheză

Vedea MBA Part Time » Vedea Health Cursuri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA Part Time

Grad absolvent în administrarea

Campus Cu jumătate de normă 2 anii February 2019 Brazilia São Paulo

CEAG primul program de MBA în Brazilia, acreditat de AMBA, își propune să pregătească profesioniști cu viziune globală și de management modern, care combină teorie, practică și excelență în predare. [+]

Despre CEAG

CEAG primul program de MBA în Brazilia, acreditat de AMBA, își propune să pregătească profesioniști cu viziune globală și de management modern, care combină teorie, practică și excelență în predare. Cursul este întotdeauna în evoluție să se întâlnească și să anticipeze cerințele pieței actuale. Cu rădăcini solide și viziune a viitorului pentru peste 40 de ani combină teoria și practica de a excelenței în predare.

Metodologia cursului presupune că, în timpul realizării sale studentul cunoaște și de a folosi resursele de comunicare interpersonale, lucru în grupuri de compoziții diferite în dezvoltarea de exercițiu și să demonstreze capacitatea de a recunoaște și de a analiza problemele și soluțiile specifice înainte în situații practice.... [-]


OneMBA

Campus Cu jumătate de normă 21 luni September 2019 Brazilia São Paulo

[+]

Aceste proiecte sunt concepute pentru a adăuga valoare la sponsorizarea companii pe o bază continuă. La finalizarea programului OneMBA, directorii primesc certificatul de OneMBA emise de cele cinci universități partenere, precum și un MBA de la universitatea lor de origine.

"Nu este pur și simplu nici un alt program de MBA de pe piata, cu același grad de internaționalitatea, sensibilitate regional și accent pe soluții de afaceri durabile, care vor beneficia toate părțile interesate".

Program de clasă Curriculum Prezentare generală [-]