LUMS, McGill, YNU, FGV/EBAPE, IIMB

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CE ESTE IMPM ?

IMPM este un program internațional pentru manageri care conduce la un masterat. Programul de bază este un set de cinci module de câte 10 zile fiecare, care au loc peste 18 luni, organizate de mentalități manageriale.

Însoțirea acestor module reprezintă tot felul de activități interesante, în clasă și în afara: co-coaching, consultanță prietenoasă, mese dedicate, schimburi manageriale și echipe de impact. Participarea la cele cinci module și finalizarea lucrărilor și a schimburilor manageriale va duce în mod satisfăcător la IMPM certificatului IMPM .

Cei care doresc să obțină diploma de masterat în management de la Universitatea McGill sau un masterat internațional de master în management executiv de la Universitatea Lancaster, dincolo de certificatul IMPM , scriu o lucrare finală care le permite să analizeze mai profund într-o problemă de importanță majoră pentru ei.

CONSULTANȚĂ FRIENDLY

Angajarea managerilor înseamnă mai mult decât să faci ateliere și să discuți idei. Managerii care participă la IMPM își exprimă îngrijorarea față de munca proprie, astfel încât aceștia să poată beneficia de experiența colegilor lor.

Acest lucru este în desfășurare în program - în jurul meselor tot timpul. Este, de asemenea, instituționalizată într-un proces pe care îl numim consultanță amiabilă, în care echipe mici ale colegilor dvs. lucrează cu dvs. în legătură cu îngrijorările dumneavoastră. Această intrare în problemele dvs. vă ajută să faceți schimbări în organizația dvs. pe baza experienței colegilor de clasă cărora le pasă de succesul dvs.

CARTE DE REFLECȚIE ȘI COACHING PEER

Învățând unul de celălalt, iar facultatea nu rămâne în clasă. După fiecare modul, scrieți o hârtie de reflecție. Aceasta nu este o lucrare academică: analizați ceea ce v-ați lovit în mod special în modul și raportați-vă nevoile dvs. personale, la propria dvs. activitate sau în cadrul organizației dvs. În timpul procesului de scriere, te conectezi cu o echipă de colegi și cu un tutore de la facultate, care lucrează cu tine pentru a face aceste lucrări cât mai utile pe cât posibil. Noi numim acest coaching.

SCHIMBUL MANAGERIAL

La jumatatea programului, incheiati cu un coleg si petreceti mai bine o saptamana in calitate de gazda si vizitator la locul de munca al celuilalt. Acest proces de observare a unui alt manager la locul de muncă și de furnizare a feedback-ului este simplu, dar puternic. Este destul de uimitor ce a ieșit din aceste schimburi.

Când am vizitat cu unul dintre colegii mei LG din Coreea, mi-am dat seama că societatea noastră este vulnerabilă la o tehnologie perturbatoare. Ca rezultat, am lansat o companie de pornire împreună cu o universitate IT de top din Brazilia. Credem că acest lucru ne va salva compania ". - Gustavo Miotti, președintele consiliului, Soprano Eletrometalugica Ltd., Brazilia

ECHIPA DE IMPACT

"Nu trimiteți niciodată o persoană schimbată înapoi la o organizație neschimbată". Cu toate acestea, așa se întâmplă aproape toate programele de dezvoltare. Am schimbat asta. Vi se oferă ocazia, cu îndrumarea și materialele noastre de sprijin, să desemnați o echipă de impact înapoi la locul de muncă, colegi sau rapoarte directe, pentru a vă ajuta să vă reluați învățarea în organizație. De fapt, acești oameni practic IMPM . Vă dezbateți echipa după fiecare modul și discutați cum să utilizați învățarea pentru schimbări constructive.

Astfel, dezvoltarea managementului devine o dezvoltare a organizației. O educație care poate părea prețioasă pentru un departament de resurse umane devine o investiție plăcută pentru organizație - în formarea câtorva manageri pentru prețul unuia și în schimbările profunde pe care le pot câștiga. De ce nu trimiteți o echipă de firme la IMPM pentru a lucra la o problemă cheie?

Am antrenat echipa mea așa cum am învățat. Mi-am crescut echipa in timp ce crescusem. Când am trecut prin module, am luat principiile de bază și au fost atât de apreciați de echipa mea la locul de muncă încât au continuat să întrebe: "Când te duci la următorul modul?" - Daniel Smedo, vicepreședinte și Director General, Grupul de Supply Chain Metro, Canada

TABELE DEDICATE

Avem o regulă de 50:50 în IMPM : jumătate din timpul acordat dvs. pe agendele dvs. Stați la mese rotunde, să vă împărtășiți experiențele și să învățați împreună cu colegii. De cele mai multe ori vă aflați în grupuri mixte, pentru a câștiga din diversitatea experiențelor. Dar acum avem și mese dedicate, unde puteți petrece o parte din timpul discuțiilor cu manageri apropiați.

S-ar putea să vă înscrieți într-o tabelă de antreprenori sau proprietari de afaceri de familie sau puteți veni la program împreună cu colegii din industria dvs. sau propria companie. (LG și Lufthansa trimit echipe de manageri pentru aproape toți cei douăzeci și unu de ani).

ȘCOLILE

Universitatea Lancaster Management School (LUMS)

La LUMS veți găsi o comunitate cu adevărat internațională, bine stabilită și ambițioasă. Suntem triple acreditați și clasați pe plan mondial. Cercetarea este în centrul succesului nostru și ne informează învățătura, împinge granițele și transformă viețile. Abordarea noastră colaborativă și accesul la cunoștințele de ultimă oră ne fac un far pentru talentul de top; locul unde trebuie să fie.

Universitatea McGill Facultatea de Management Desautels

Desautels este clasată ca fiind una dintre cele mai importante școli de afaceri internaționale din lume de către BusinessWeek, Business Canadian, Forbes, The Economist și Financial Times. Programele inovatoare ale facultății și reputația istorică a excelenței continuă să atragă cei mai buni studenți și profesorii cei mai importanți din întreaga lume, precum și cei mai pretențioși recrutori din partea celor mai mari angajatori din lume.

Universitatea Națională Yokohama

Programul de MBA de la Universitatea Națională Yokohama (YNU) se situează în mod constant printre cele mai înalte în satisfacția studenților cu una dintre cele mai scăzute rate de acceptare a școlilor de afaceri din Japonia. Situat la 30 de minute cu trenul de la Tokyo, YNU a fost întotdeauna angajat să joace un rol global, cu o perspectivă pe termen lung, care se potrivește cu Yokohama, orașul celui de-al doilea cel mai mare al țării și poarta cheie pentru Japonia modernă.

FGV / EBAPE

FGV / EBAPE oferă studenților săi un accent pe studiile internaționale. Fondată în anii 1950, școala a fost un pionier în formarea formală în administrație în America Latină. A fost clasat ca cea mai bună Școală de Administrație pentru cel de-al doilea an de funcționare și este plasat printre primele trei instituții ale învățământului superior din Brazilia.

IIM Bangalore

IIMB a fost clasat pe locul șapte în clasamentul școlii de afaceri din Asia Centrală de către Eduniversal, Paris pentru al șaptelea an consecutiv. Caracteristica distinctivă a IIMB este concentrarea puternică pe abilitățile de leadership și antreprenoriale care sunt necesare pentru a reuși în mediul de afaceri dinamic de astăzi. Colaborează cu peste 114 de școli B din lume pentru diverse inițiative de cercetare și pentru studenți

Locații

Yokohama

Address
〒240-8501 Kanagawa Prefecture, Yokohama, Hodogaya-ku, 常盤台79−1
Yokohama, Prefectura Kanagawa, Japonia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: