Alliance Manchester Business School - South America Centre

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Manchester Business School a fost fondată în 1965 și este una dintre primele scoli de afaceri din Marea Britanie. În 2015, am sărbătorit a 50-a aniversare.

Am devenit cea mai mare scoala de afaceri si management in Marea Britanie, in 2004, cand am fuzionat cu Universitatea Victoria din Manchester Scoala de Contabilitate și Finanțe, UMIST School of Management și a programului în cercetare în domeniul științei și tehnologiei.

Suntem o scoala de afaceri full-service, care oferă educație orientată spre industrie pentru studenti, absolventi si directori de pe tot globul.

Original aplicată Gândirea este în centrul a ceea ce facem - transformarea teoria în practică în toate activitatea noastră, prin intermediul programelor noastre, consultanta si cercetare.

Noi informa, de a inspira și să se angajeze cu comunitatea de afaceri prin activitățile noastre de implicare corporative și lucrăm pentru a sprijini comunitățile prin intermediul agendei noastre de responsabilitate socială.

Topul și acreditare

Alianta Manchester Business School continuă să primească un număr de clasamente și acreditari de numeroasele placi de atribuire - nu numai in Marea Britanie, ci din întreaga lume.

Clasat

2016 Sondajul Financial Times se afla pe locul al 7-lea nostru de MBA in Marea Britanie, 14 în Europa și 38th din lume. Potrivit FT, studenții MBA se pot aștepta la un salariu de 96% crește de trei ani de la absolvire. MBS Alianta este, de asemenea, plasat la 12 în lume pentru progresul în carieră. Suntem pe locul 6 in lume, in afara SUA, de afaceri din titlu Forbes. Forbes utilizări de rating randamentul investiției (ROI), ca masura sa principală, combinate cu feedback-ul s-au adunat de la comunitatea de absolventi la nivel mondial Alianța MBS ". Suntem pe locul 2 in Marea Britanie pentru putere de cercetare, și 4 pentru adâncimea și lățimea de cercetare (REF 2014). Bloomberg Business Week clasat Alliance MBS la 19 în lume și 9 în sondajul absolventi.

Acreditare

Alianta MBS face parte dintr-un grup mic și selectați de instituții la nivel mondial, care este acreditat de către toate cele trei organisme majore - AACSB International, AMBA și equis.

Localizare

Oriunde vă aflați, expertiza noastră nu este niciodată departe. Suntem singura scoala de afaceri din Marea Britanie, cu o prezenta in sase hub-uri la nivel mondial. Toate din centrele noastre au legături puternice cu comunitatea de afaceri locale și avem, de asemenea, o retea globala de peste 50.000 de absolventi, repartizate pe 169 de țări.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA Part Time »

Programe

Această școală oferă și:

MBA Part Time

The Global Part-time MBA

Online şi campus combinate July 2018 Brazilia São Paulo

[+]

de predare de clasă mondială este livrat în blocuri de la atelierele rezidentiale, completate de activitate on-line pentru a îmbogăți experiența de învățare. Acest lucru înseamnă că timpul fizic în afara biroului este programată în avans pentru o perturbare minimă a carierei. În cazul în care cariera dvs. vă va duce în străinătate, puteți continua studiile fără probleme la unul dintre cele șase centre globale.

Programul este învățat pe deplin în limba engleză și îi aducem pe academicieni ai MBS al Alianței la Sao Paulo pentru cursuri. În Brazilia, conducem Global MBA în parteneriat cu FGV-EBAPE, o școală de afaceri locală de prestigiu, iar câteva module din program sunt predate de către cadrele universitare care urmăresc același program la nivel global.... [-]


Videoclipuri

Global Part-time MBA

Contactează
Adresa locaţie
Av. das Nações Unidas 12495 - Brooklin (FGV Berrini)
04578000, São Paulo, Brasil

São Paulo, Sao Paulo, BR