Citește Descrierea Oficială

înregistrare

Școala

Construit pe o fundație de peste 40 de ani de activitate de consultanță, Graduate School Roberto Miranda Corporate Educație a avut ADN-ul său în formă de cererea clientului pentru rezultate eficiente în comportament, aptitudini tehnice și talentul echipelor lor.

În timp ce școlile tradiționale au fost plătite pentru certificatele lor, Roberto Miranda a fost dat in judecata pentru a oferi un conținut capabil să promoveze schimbări semnificative în multe diferite corporații globale.

Această mișcare, de-a lungul anilor, rectificata o școală completă de sisteme eficiente de învățare capabile să aducă schimbări reale în viața și succesul studenților și companiilor în care lucrează.

pe

Sisteme de învățare

student

module de pregătire

Pentru a se asigura că conținutul programelor oferite se pot face numai cu probleme și subiecte avansate, Scoala ofera module de pregătire pentru intrarea în discipline cheie, astfel încât să existe o egalizare prealabilă a cunoștințelor în rândul elevilor din clasa.

Modulele de pregătire pot fi eliminate de către cei care demonstrează un nivel minim de cunoștințe necesare pentru intrarea în fiecare disciplină prin teste on-line sau în persoană.

Pre-Works

Pentru anumite clase este necesar, înainte de finalizarea lucrărilor care contribuie la alinierea aspectelor care trebuie abordate, beneficiind procesul de învățare.

FIT - Introducere în Fișa de învățare

Fiecare clasă este o introducere a învățării de înregistrare, care este disponibil în mediul virtual și pot fi descărcate direct studenților iPad-ul.

Chip-ul, de asemenea, numit introducerea la formularul de subiect, are drept scop de a instrui elevii asupra a ceea ce sunt problemele care trebuie abordate în clasa (input-uri), care a recomandat bibliografie, care scopul școlii de a preda această chestiune și ce se așteaptă ca studentul după clasă (ieșiri).

Învățare exercitarea Sedimentare

Pentru a se asigura că ceea ce a fost dat în cameră este sedimentat ca o învățare eficientă, profesorii pregătesc exerciții unice pentru Școala de MBA, care implică de la cercetare, la dezvoltarea unui plan de afaceri.

Leading Group - Advanced Study Group

Leading Group este grupul de studii avansate ale lui Roberto Miranda Corporate Educație. module predate exclusiv într-o limbă străină pe afacerile curente ale pieței mondiale.

Acest grup este accesibil tuturor studenților și lucrează sub mentoratul de profesori internaționali.

Video, podcast-uri audio și alte activități disponibile pe site-ul sunt baza pentru grupurile formate de elevi mese rotunde, este interesat să meargă mai departe.

Menthoring

Studenții au la dispoziție, mentori care oferă îndrumare pentru afaceri, viață și de carieră. Întruniri de numire și atenție exclusivă pentru succesul dumneavoastră.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

MBA Part Time

Roberto Miranda Educação Corporativa

management de eveniment, de la conceperea, planificarea si executia impecabila, implica un spectru larg de cunoștințe. Acest program oferă participanților cu instrumentel ... [+]

MBA - Event Management și ceremonialuri de Luxo®

management de eveniment, de la conceperea, planificarea si executia impecabila, implica un spectru larg de cunoștințe. Acest program oferă participanților cu instrumentele și expertiza necesare pentru a gestiona evenimente complexe, unice și de mare lux.

program Design eveniment Exclusiv Strângere de fonduri de asamblare și de infrastructură Arhitectura și accesibilitatea Securitate și logistică Eveniment complex de planificare Spectacole mari și evenimente muzicale Evenimente sportive Mega-Evenimente ceremonialuri de lux Protocoale și alte culturi Nunti de lux Profesionale de management de evenimente Companii Data, ora și durata Tip I - Înregistrări Deschideți Start: 11 martie 2017 În fiecare miercuri de la 19h00 la 23h00 și unul (1) sâmbătă pe lună de la 09.00 până la ora 18.00 Durata: trei (3) semestre Ore: 432 ore / an Tipul II (în special pentru participanții din alte state) - Înregistrări Deschideți Start: 11 martie 2017 Unul (1) week-end la fiecare 60 de zile și o baie de cinci (5) zile de la sfârșitul fiecărui semestru. Durata: patru (4) semestre Ore: 432 ore / an Local ... [-]
Brazilia Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Part time
3 - 4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Roberto Miranda Educação Corporativa

Dedicată la antreprenori și profesioniști care sunt interesați în dezvoltarea cunoștințelor lor în ospitalitatea de lux la nivel mondial. Cu 15 clase formate în Hotel Fas ... [+]

MBA - Management în Hospitality Luxo®

Dedicată la antreprenori și profesioniști care sunt interesați în dezvoltarea cunoștințelor lor în ospitalitatea de lux la nivel mondial. Cu 15 clase formate în Hotel Fasano în Sao Paulo, Hotel Ritz, George V și Plaza Athenee din Paris.

program Mediul de afaceri de lux Hotel de lux Inovație și spirit antreprenorial Dezvoltare Talentos® și aptitudini Planificare și Hotel Implantarea Punerea în aplicare a proiectelor în Hospitality de lux Marketing aplicate la Hospitality de lux marketing internațional și de rețea de afaceri Managementul operatiunilor management financiar performanței organizaționale Continuă Îmbunătățirea performanțelor umane Data, ora și durata ... [-]
Brazilia Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Part time
3 - 4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Roberto Miranda Educação Corporativa

Nu permiteți creativitatea este limitată de bugetul unui client. Pregătește-te să se alăture într-un univers în cazul în care nu există limite pentru folosirea talentului ... [+]

MBA Luxo® Arhitectură

Nu permiteți creativitatea este limitată de bugetul unui client. Pregătește-te să se alăture într-un univers în cazul în care nu există limite pentru folosirea talentului și de inovare a acestora. Arhitectura pentru piata de lux este o realitate la nivel mondial. Știu particularitățile tale, materialele sale, elementele sale și de materii prime. Și mai presus de toate conceptele care se nasc proiecte absolut unice.

program Mansions de lux și proiecte Case Apartamente și penthouse-uri de lux Case de lux Plajă Dane și proiecte Marinas Vila, Ferme și Ranches Haras și piste de cai de formare , Și pentru elicoptere helioporturilor aerodromuri zone de joacă mari Cinematografe, teatre și acasă de automatizare Atragerea de clienți și contracte Gestionarea proiectelor și lucrărilor Livrarea de lucrari extensie internațională ... [-]
Brazilia Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Part time
3 - 4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză